Nyögvenyelős U19-es győzelem

2–1-es siker. Molnár Márk büntetőt hárított!
 
 
 
 
 

Nyögvenyelős U19-es győzelem

2–1-es siker. Molnár Márk büntetőt hárított!

Kilencedik mérkőzését játszott ma délben az Illés Akadémia centerpályáján a Haladás U19-es csapata. A vasiak Molnár M. - Marsai, Horváth K., Keresztes, Mészáros D. - Kócsa, Tóth M., Kőris - Garda, Soós, Gönczö tizeneggyel kezdett. Hiába volt mezőnyfölényben a Kishali, a 33. percben egy ellentámadás végén az ügyesen passzoló pécsiek közül Dóra talált a kapunkba, 0–1. Ezek után sem változott a játék képe, sőt, a félidő hosszabbításában ráfaragott az időhúzásra a Pécs. Már a harmadik perc is elkezdődött a ráadásban, amikor Soós Bence kapott egy jó labdát, kilépett vele a két belső védő között és jobb külsővel a jobb alsóba tekert, 1–1.

Fordulás után is a Haladás akarata érvényesült, ám egy szöglet után jogos büntetőhöz jutott a PMFC. A kapu közepébe tartó lövést azonban Molnár Márk bravúrral hárította. A hajrában még nagyobb lett a szombathelyi nyomás és egy oldalszabadrúgás után három jó passzból Soós lépett a 16-oson belülre, és a jobbösszekötő pozíciójából 14 méterről kilőtte a hosszú sarkot, 2–1.

A játék képe alapján megérdemelt a szombathelyi győzelem. Kuttor Attila és Márkus Gábor tanítványai kilenc meccs után 14 ponttal a második helyen állnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!