A B-középbe vettél jegyet a Hali-Fradira?

Akkor készülj fel, hogy végigállod a meccset.
 
 
 
 
 

A B-középbe vettél jegyet a Hali-Fradira?

Akkor készülj fel, hogy végigállod a meccset.

Egy kisebb huzavona után, de végül is most már biztos, hogy az új Haladás Sportkomplexumban rendezik meg szombaton a Szombathelyi Haladás - Ferencváros élvonalbeli labdarúgó meccset. Az új stadioban eddig csupán egyetlen mérkőzést játszottak, a megnyitón a Haladás az Eszéket fogadta.

Valószínű egy kis idő lesz, amire a szombathelyiek belakják az épületet, ezért is írt ki egy közleményt a Haladás B-közép. A szurkolók ugyanis arra figyelmeztetik a stadion ezen szektorába jegyet váltott szurkolókat, hogy most is egész szektoros koreográfiával készülnek, illetve azzal, hogy az összecsapást teljes hosszában eállva szurkolják végig. Akinek tehát oda szóla jegye készüljön, hogy nem nagyon fog tudni leülni a 90 perc alatt.

Haladás Szurkolói Kör - B Közép Haladás Szurkolói oldal

Kérés a Szurkolók felé! Tisztelt Szurkolótársak! Ezúton kérünk mindenkit, hogy a B-közép szektorba csak olyan személyek váltsanak belépőjegyet, akik elfogadják és tudomásul veszik, hogy nincs...

 
 
 • 3korbin6662017november23.20:22ÚjVálasz
  Idézet: gobi
  Sajnos a jegy eladás is érdekes!A régi rendszerben a kisfiamnak 10 éves koráig ingyenes ,helyre szóló bérlete volt.Még mindig megvan,de már max. csak popótörlésre használható!Miért nincs diák jegy...
  ...

  Hihetetlen. Oda kaptunk jegyet, de apám nem tud másfél órát állni. Ki se akar már jönni. A pofám leszakad, hogy egyik szurkoló mondja meg a másiknak, hogy az ülőhelyén nem fog látni semmit.
  Asszem én se megyek ki, amíg nem adnak ki bérletet. NB2-ben tolongás úgyse lesz utána.

   
 • 2Pistike392017november23.13:54ÚjVálasz

  Hja szegény ember !
  Erre akkor is számíthattatok, amikor azért ujjongtatok, hogy új stadion lesz.
  Azt hittétek, hogy a két szép szemetekért épül ide.

   
 • 1gobi2017november23.07:56ÚjVálasz

  Sajnos a jegy eladás is érdekes!A régi rendszerben a kisfiamnak 10 éves koráig ingyenes ,helyre szóló bérlete volt.Még mindig megvan,de már max. csak popótörlésre használható!Miért nincs diák jegy,.....?nyugdíjas jegy.......? A legolcsóbb jegyek 1200 ft,miért a B közép körüli szektorokba érvényesek?Ha most kimennék meccsre a fiammal,ami nem a kapu mögött és a kanyarban van,ahol éppen olyan helyet kapok,hogy belelóg a kilátásba a térelválasztó rács,két jegy 5200ft,meg egy kis rágcsa,üdítő,1-2 sör,kb 10 ropi.Úgyhogy én kihagyom ezeket a roppant fontos meccseket,ami a bent maradás szempontjából fontosak!!Pedig mentünk szurkolói vonattal Sopronba is nem is egyszer,meg azelőtt,az összes hazai meccsen kint voltunk,de ezekhez a dolgokhoz,amit most művelnek a nagy halinál,a halihoz tartozó vezetők,ahoz már artz kell!!!!De továbbra is hajrá hali!Belőlem nem gazdagodtok tovább!!!Korrektebb szurkolói bánásmódot!!!!!!!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!