A kupában is lefőtt a kávé

1–0-ra kikapott a Haladás.
 
 
 
 
 

A kupában is lefőtt a kávé

1–0-ra kikapott a Haladás.

Horváth Ferenc a Gyurján - Schimmer, Saláta, Kolcák, Mohl - Funsho, Holdampf, Hologyuk, Rui Pedro, Németh Má. - Ivanov tizenegyet küldte pályára. Meddő mezőnyfölényt tudott kialakítani a Hali, egyszer Ivanov lőtt mellé, Funsho éles szögből leadott lövését pedig Dombó ütötte ki. Azon kívül, hogy néhány kósza beadást, és három szögletet le kellett húznia, más dolga nem is volt a mezőkövesdiek szombathelyi nevelésű hálóőrének. Az első félidő sajnálatos eseménye volt, hogy Gyurján Márton megsérült, valószínűleg húzódása van, így a 40. percben Rózsa Dániel állt be a helyére.

A második félidő képe ugyanaz volt, mint az elsőnek. Talán még meddőbbé vált a Hali fölénye, de elől képtelenek voltunk igazi helyzetet kialakítani. Sőt, a mezőkövesdi minőségi cserék el is döntötték a meccset. Már felmutatta a negyedik játékvezető a 3 perces hosszabbítást, amikor egy kontrából Molnár futott el, középreadását pedig Koszta pörgette a hálóba, 0–1.

A matyóföldiek 1–0-s összesítéssel jutottak a legjobb 8 közé. A B-közép gúnyosan "Szép volt, Feri!"-vel zárta el a kupavisszavágót.

 
 
 • 4fe-fe2019február27.15:29ÚjVálasz

  Három meccs a Kövesd ellen és nulla rúgott gól.Szép volt fiúk...

   
 • 3lalika2019február27.11:07ÚjVálasz

  Kellene egy felidéző elemzés,hol állt és hány góllal,ponttal a Haladás,amikor Hip-et elzavarták és mennyit "hozott2 az uj edző óta.Plusz mérg az váltásig elköltött pénzt is összehasonlitani a mostanival,játékosok és edzők szintjén is.Ki meri megtenni?

   
 • 2salamana2019február27.02:13ÚjVálasz

  Valaki ezt a meccset megátKoszta...

   
 • 1zoll112019február26.20:45ÚjVálasz

  Ezek után ne mondja se ki, hogy ezt a nyomorult edzőt szakmai tudása miatt marasztalják.
  Sehol sem alkotott maradandót.
  Ki futtatja????

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!