A zöld sasok elintézték a szombathelyi turult

Hármat is kapott a Haladás az Üllői úton.
 
 
 
 
 

A zöld sasok elintézték a szombathelyi turult

Hármat is kapott a Haladás az Üllői úton.

Az OTP Bank Liga harmadik fordulójában a Szombathelyi Haladást látta vendégül a Ferencváros a Groupama Arénában. Az első negyedóra kiegyenlített játékot hozott, de összességében többet birtokolta a labdát a Fradi. A hazai ultrák Thomas Doll távozását követelve az Auf wiedersehen rigmust kiabálták, miközben a csapatuk a 23. percben megszerezte a vezetést: szombathelyi labdavesztés után Bőle remek ütempasszal hozta helyzetbe Varga Rolandot, aki közelről Király szeme közé bombázta a labdát. 1-0.

A bekapott gól után többet próbált kezdeményezni a Haladás, de igazán nagy helyzetig nem jutottak a szombathelyiek. A második félidő elején szinte a semmiből egyenlített a Hali: Mészáros a jobboldalról betört a tizenhatoson belülre, majd egy csel után visszagurított Gaál felé, aki higgadtan kirúgta a hosszút. 1-1.

Sokáig azonban nem örülhettek az iksznek a vendégek, három perccel később ugyanis újra vezetést szerzett a Fradi: Lovrencsics kitűnő szerelése után Varga nagyon önzetlenül ziccerben Lanzafaméhoz passzolt, aki megszerezte első gólját a Fradi színeiben. 2-1.

A 61. percben úgy tűnt, hogy eldőlhet a mérkőzés, ugyanis Benes rúgta fel Petrjakot a tizenhatoson belül, Lanzafame pedig magabiztosan értékesítette a büntetőt. 3-1.

(Címlapképünk illusztráció)

 
 
 • 11senior2018augusztus06.08:46ÚjVálasz

  Ja, a centenáriumot kieséssel fogják ünnepelni.

   
 • 10fe-fe2018augusztus06.08:15ÚjVálasz

  Hitehagyottan, elképzelés nélkül, rengeteg hibával játszott a csapat.A három pontot oda ajándékoztuk a Fradinak: szinte helyzetig sem jutottak volna, ha mi a középpályán nem veszítjük el a labdákat.
  A védelem gyenge(most már nem kellene Wills távozására fogni),a középpályán labdaszerző játékosok a megszerzett labdával egyszerűen nem tudnak mit kezdeni:Jagodics és Grumics. Grumics rengeteg labdát elszórt. Jagodicsnak nem ez lenne a szerepköre, ő nem tud irányítani, viszont középső védőnek jó volt.
  És ne menjünk el szó nélkül Hipp mester mellett se: mellőzi a fiatalokat, nincs igazán futó ember a középpályán.
  Funshot csak azért játszatja, hogy legyen kit eladni jövőre.
  Még azért nincs baj, de ha a Puskást nem győzzük le, lesz!

   
 • 9lalika2018augusztus05.19:26ÚjVálasz

  Egyébként Benes a Vasaban is gólképes volt....

   
 • 8kisskarcsi402018augusztus05.19:19ÚjVálasz

  Rácz nagyon gyengén játszik most már sorozatosan. Nincs helyette jobb,?Grumics középpályán rengeteg rossz passzot adott, amiből az ellenfél mindig kontratámadást vezethetett. Ha nem javulunk fel rövid időn belül a kiesés felé sodródhatunk. Sorsdöntő mecs lesz a Puskás A. elleni szombati mérkőzés.

   
 • 7salfai2018augusztus05.15:47ÚjVálasz

  Rácz Barni majd az NB2-ben jó lesz, ha itt marad. Sajnos nagyon alacsony.
  A földigva..g bíró katasztrófális volt. A tizinél szabálytalanság volt, ez kétségtelen, de nem szándékos, a kiállítás állítólag szövegelés miatt történt. Talán a Vad II jobb lett volna, bár az ő apja meg a fradiban játszott. Más bírók sem jobbak, mert a Spandler kiállítása ugyancsak jogtalan volt, hatalmas bírói tévedés.
  Kiss Tamásért kaptunk egy rahedli pénzt(?), ezért nincs nálunk, de hát ők is kikaptak.
  A Varga gólját a Buffon sem fogta volna meg, nem beszélve a Llorisról.
  Funsho lesz a következő játékos akit elad a klub.
  Az a majom Lanza is kinek rúgja meg a szezonbéli első (és második) gólját, mint nekünk.

   
 • 6Tila2018augusztus05.12:57ÚjVálasz

  Mindennel egyetértve, azért a hab a mi kis tortánkon az M4 sportriporterének az ócska ripacs hozzáállása volt. Akiben egy csepp szombathelyi vér van - a focitól függetlenül - megjegyzi ennek a nyomorultnak a nevét! Apropó nem tudja valaki ki volt ez a gazember, mert sem a felvezetőben, sem a meccs végén nem közölték.

   
 • 5Szentkirályi2018augusztus05.12:46ÚjVálasz

  Király mit keres ebben a nyomorult NB1-ben.Kritikán aluli.Az első gólnál mit művelt?(térdre-imára..aztán lesz ami lesz).Halmosi detto.Mészáros,Gaál elérik az NB1 színvonalát.Bosnjak hibázott,de nem rossz általában.

   
 • 4sala2018augusztus05.12:32ÚjVálasz

  A "mester" már igazán nyilatkozhatna arról, hogy miért szereti annyira a sorozatosan gyengén játszó Ráczot. Kiss Tamást mellőzte, Rácz mindig kezdő. VICC !!!

   
 • 3lalika2018augusztus05.11:58ÚjVálasz

  Mit gondolt Király? Karate póztól majd megrémül a közeléből gólt lövő Varga???Példát vehetne Nagy S.-ról-Debrecen...Egyébként Király nem is irányitott,s gólok után kényelmesen ,páváskodva sétálgatott...
  Bosnják előretör,helveszti a labdát-az üresen maradt helyén meg gólig jut az ellenfél.Gyerekes hiba! A védő elsősorban megelőzzön és szereljen, a csatár meg támadjon...
  Egy biztos ,a Fradi a birók által védett státuszban van.Jagodicsot kiállitani semmiért? Benesre szabadot fujni szabályos szerelés után?Funso viszont többre érdemes,tetszett,majd csak kinézi a Puskás...Apropos! Kiss Tamás ott állandó tag és már ott is góltermelő...Toth ur! Nekünk miért nem kellett???

   
 • 2pamacs2018augusztus05.11:52ÚjVálasz

  sajnos a bíró is fradista volt egy kiállítás + egy tizenegyes.

   
 • 1zoll112018augusztus05.10:47ÚjVálasz

  NBII !

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!