Aczél Zoltán "levelezik" a külvilággal

Andruskó 3-4000 euróért ölni is képes lenne - viccelődtek a siófoki játékosok. Mindezt a letartóztatásban lévő edzőtől tudjuk.
 
 
 
 
 

Aczél Zoltán "levelezik" a külvilággal

Andruskó 3-4000 euróért ölni is képes lenne - viccelődtek a siófoki játékosok. Mindezt a letartóztatásban lévő edzőtől tudjuk.

Aczél Zoltán védőügyvédje, dr. Czeglédy Csaba kedden több, mint két órát beszélgetett védencével a Nemzeti Nyomozó Iroda terézvárosi épületében, ahol a futballedző az előzetes letartóztatását tölti. A Rangadón.hu-nak nyilatkozó jogi képviselő elmondta, hogy Aczél csak zárt borítékban, a nyomozóhatóságon keresztül érintkezhet a külvilággal, ezért a Haladás játékosai által írt levelet, illetve az üzeneteket a jogi képviselő inkább felolvasta a trénernek, hogy lelkileg helyrerázódjon.

– Nagyon rosszul érzi magát, de valamit enyhít ezen, hogy a családja, a játékosai, a klubja, illetve a szurkolók mellette vannak. Erőt adnak neki, hogy sokan kiállnak mellette, és hisznek neki – mondta Czeglédy.

A jogi képviselő elmondta, Aczél továbbra is kitart ártatlansága mellett, a Kispest elleni találkozót egyenesen élete meccsének nevezte.

"Mindketten alapembereim voltak"

Természetesen szó esett az edzőt ebbe a zűrzavaros ügybe belekeverő két játékosról, Sütő Lászlóról és Horváth Gáborról is.

„Mindketten alapembereim voltak, jó focistának tartom őket, minél előbb a szemükbe akarok nézni" - mondta Aczél Czeglédynek. De őszintén elmondta azt is, hogy volt egy-két mérkőzés, ami előtt rossz érzése volt, sőt volt egy meccs, ami előtt kifejezetten rossz érzése volt, de a két gyanús meccs nincs közte. Ahogy mindig szokott, ezekben az esetekben is egyesével végigment a játékosokon, a szemükbe nézett, és ezt kérdezte: „Minden rendben? Tiszta minden?” Kivétel nélkül azt válaszolták: „Igen mester, értünk mindent, tiszta minden, világos a taktika.”

Andruskó a fekete bárány?

A cikkből kiderült, hogy Andruskó Attiláról nem voltak túl jó véleménnyel a többiek.

"Számomra Andruskó a fekete bárány! Csendes, aranyos gyereknek ismertem meg, de a játékostársai már akkoriban is mondták viccelődve, hogy három-négyezer euróért ölni is képes lenne. Nem értettem, mit értenek ezalatt, és nem tudom, mi a szerepe ebben az egész ügyben.” - idézi az ügyvéd Aczél szavait.

Ha kíváncsi arra, hogy mit dúdol magában az edző, és hogy Czeglédy szerint létezik-e az MLSZ 200-as bundalistája, klikk ide.

 
 
  • 1mirigy2011december07.08:35ÚjVálasz

    Anno Athén ...
    Ha az nem lett volna, most szívemből hinnék!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!