Swietelsky Haladás - FTC 

Bécsi ütközet vereséggel

A "kifligyáros" Priskin Tamás elutazott a csapattal, pályára még nem lépett.
 
 
 
 
 

Bécsi ütközet vereséggel

A "kifligyáros" Priskin Tamás elutazott a csapattal, pályára még nem lépett.

Kenesei Krisztián és Molnár Balázs 2008-as leigazolása óta a legnagyobb húzással állt elő a Szombathelyi Haladás vezetősége: a 63-szoros válogatott Priskin Tamást sikerült Vasba csábítani - számolt be róla a hivatalos honlap.

A játékos el is utazott a mai felkészülési mérkőzésre Maria Enzersdorfba, ahol az osztrák Bundesliga hatodikja, a Flyer Admira Wacker fogadta a szombathelyieket.

Michal Hipp a Rózsa – Schimmer, Grumics, Tamás, Németh Mi. – Kovalovszki – Medgyes, Petró, Németh Má., Halmosi – Funsho összetételű csapatot küldte pályára, ám az első bő negyedórában az történt a játéktéren, amit az osztrákok akartak: a 12. percben Dominik Starkl góljával a vezetést is megszerezték. Szünet után a Gyurján – Habovda, Kolcák, Bolla, Bosnjak – Jagodics – Medgyes, Jancsó, Petró, Rácz – Funsho tizenegy játszott, ám gólt ebben az összeállításban sem sikerült szerezni, így a hazaiak 1–0-ra megnyerték a találkozót.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!