Aláírtak az olaszok és a román kapus

Mancini, Alcibiade, Martínez és Branescu is megkapta mezét a Haladásnál.
 
 
 
 
 

Aláírtak az olaszok és a román kapus

Mancini, Alcibiade, Martínez és Branescu is megkapta mezét a Haladásnál.

Raffaele Alcibiade, Andrea Mancini és a román kapus Laurentiu Branescu is aláírta szerződését a Szombathelyi Haladásnál – számolt be a szerződéskötésekről az átigazolási ügyekben jól értesült olasz újságíró, Gianluca Di Marzio saját honlapján.

A cikkben már egy képet is közöltek, melyen a játékosok a nevükkel ellátott Hali-mezt tartják a kezükben: eszerint Mancini a 10-es, Alcibiade a 13-as, Branescu pedig az 1-es mezt viselheti tavasszal.

A szerző szerint Mancini két és fél évre kötelezte el magát a szombathelyiekhez, amely együttes állítólag továbbra is Európa Liga-álmokat szövöget…

Nem sokkal az olasz portál után a klub hivatalos honlapján is megerősítették az átigazolásokat, hozzátéve, hogy a Győri ETO-tól érkező Leandro Martínez is kedden szignózta kontraktusát. Az olasz-argentin játékos másfél évre kötelezte el magát, és a 9-es mez jutott neki.

 
 
 • 2rheingold19262015január26.08:12ÚjVálasz

  Lesz magyar játékos a Halinál?

   
 • 1Grinch2015január20.23:28ÚjVálasz

  Remélem az nb2-ben már nem lesz rájuk szükség.
  És jöhet a megtisztulás (kezdve a vezetősséggel)!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!