Antonov ajánlatot kapott, de (egyelőre) nem lesz a Hali játékosa

Az ukrán válogatott játékos távozott Szombathelyről.
 
 
 
 
 

Antonov ajánlatot kapott, de (egyelőre) nem lesz a Hali játékosa

Az ukrán válogatott játékos távozott Szombathelyről.

Noha Mészöly Géza igényt tartott Olekszej Antonovra, az ukrán csatár – egyelőre – nem fogadta el a Szombathelyi Swietelsky-Haladás ajánlatát – írja a klub hivatalos honlapja.

Mint arról korábban szó esett, múlt héten a harminc éves, kétszeres válogatott támadó, Olekszej Antonovot szerepelt próbajátékon a Haladásnál. A csatár az utóbbi fél évben nem játszott, így nem volt tökéletes fizikai állapotban. Mészöly Géza, a zöld-fehérek vezetőedzője azonban dicsérte játéktudását. A trénertől a klubhonlap megtudta: gólérzékeny, képzett labdarúgót ismert meg Antonovban, akit pár hét alatt fizikálisan fel lehet építeni.

Tóth Miklós, a vasiak ügyvezető igazgatója a portál érdeklődésére közölte: Antonovnak a bajnokság végéig szóló kontraktust ajánlottak fel, ám ő a feltételeket – legalábbis egyelőre – nem fogadta el és távozott Szombathelyről.

 
 
  • 1realista2017február27.18:46ÚjVálasz

    Mint sejtettem,megint a "teljhatalmu?-Tóth Miklós döntött,aki még nem számolt el a távozott játékosokért kapott pénzzal...
    Egyébként van a csapatban Antonov-on kivül még néhány gyenge kondicióju ... Toth biztos valami "kedvezőbb" ajánlatra vár egy ujabb managertől...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!