Túl az első fordulón

Horvát után szlovén ellenfél vár a Szombathelyi Swietelsky-Haladásra.
 
 
 
 
 

Túl az első fordulón

Horvát után szlovén ellenfél vár a Szombathelyi Swietelsky-Haladásra.

A Haladás a tízcsapatos horvát bajnokság utolsója elleni győzelemmel kezdte az Arena Cup nemzetközi felkészülési tornát. A zöld-fehérek a próbajátékon lévő Gajdos Zsolt találatával nyertek 1–0-ra. Az első forduló másik csoportmérkőzésén a horvát Lokomotiv Zagreb 2–0-ra győzte le a szlovént Kopert. Kedden már a szlovénekkel meccselnek Halmosiék (remélhetőleg, akkor már a szombati meccset kisebb sérülés miatt kihagyó David Williams-szel a soraiban): ők a hatodik helyen állnak a - horváthoz hasonlóan tízcsapatos - szlovén bajnokságban.

A másik csoportban az osztrák St. Pölten (az osztrák Bundesliga kilencedikje) 1–0-ra verte a Rudar Velenjét (szlovén első osztály hetedikje), míg a horvát Inter Zapresic (horvát első liga hetedik helyezett) 2–1-re győzte le a bajnokságban nálánál két hellyel előrébb álló Slaven Belupot.

Kedden 15.00 órakor tehát a Koperrel játszik a Hali, míg pénteken 11.00 órától a Lokomotiv Zagreb lesz az ellenfél.

A nyolccsapatos tornán két négyesbe sorolták a gárdákat: a csoportsorrend dönti el, hogy jövő hétfőn az ötödik vagy a hetedik helyéért játszanak egymással a csapatok. A két csoportelső az első, a két csoportmásodik a harmadik pozícióért meccsel majd jövő kedden.

 
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!