Haladás Honvéd 

Átok ül a Haladás focistáin?

Nincsen semmi szerencséjük a zöld-fehéreknek.
 
 
 
 
 

Átok ül a Haladás focistáin?

Nincsen semmi szerencséjük a zöld-fehéreknek.

Ismét kikapott a Szombathelyi Haladás: ezúttal is összeszedett játékot produkáltak Priskinék, de egy csipetnyi szerencse hiányzik a teljes képből. Kimaradnak a nagyobbnál nagyobb helyzetek, megfogja a büntetőt a kapus, az ellenfél pedig a semmiből tud gólt szerezni. Mi kell ahhoz, hogy megforduljon a dolog? Mit lehet tenni azért, hogy ismét oroszlánbarlanggá váljon a Rohonci út? Horváth Ferenc az alábbit vetette fel a Honvéd elleni mérkőzést követő nyilatkozatában:

M4Sport

„Fel kell áldoznunk egy kecskét a kör közepén, más ötletem nincs" - így a Haladás vezetőedzője, Horváth Ferenc a Honvéd elleni fájó vereség után. A forduló összes nyilatkozatát itt találjátok:...

Vajon átok ül a csapaton? Mit lehetne tenni? Szavazzon! (lezárva)

 
 • 54   Feláldozni egy kecskét a kör közepén (Pataki Attilával)

   
 • 23   Lui Padre mestermágus alkalmazása sportigazgatóként

   
 • 22   Lófejet tenni a játékvezetők ágyába

   
 • 34   Mérkőzések alatt az akutális ellenfélt jelképező woodoo-baba bökdösése

   
 
 
 • 15predator_6662018október29.21:47ÚjVálasz

  Kecskét? Mit ártott az? Sorsolják ki az egyik focistát. Ha többi nem játszik jobban, feláldozzák a következőt, és így tovább. Garantálom, hogy három találkozón belül nyernek.

   
 • 14fe-fe2018október29.14:11ÚjVálasz

  Null-nullás állásnál egy kiesés elől menekülő csapatnál BŰN a tizenegyest kihagyni...Ez nem az átok kategória, hanem a gyakorlás ( hiányának ?) kérdése.

  Most már sajnálom Horváth Ferencet, ő mindent megtett és megpróbált.

   
 • 13kovacs_ugynok2018október29.08:22ÚjVálasz

  Az átok neve: 2RULE

   
 • 12zrinya2018október29.07:45ÚjVálasz

  Az egész Hali egy kamukirakat.
  A csapat nem számít, csak az Illés Akadémia. Nevelik a fiatalokat, és akit el akarnak adni, azt megmutatják a kirakatban. Ha X idő alatt nem kel el, akkor kiveszik a kirakatból, mehet a raktárba. Azért, hogy a 11 meglegyen, és a kirakatot fenn lehessen tartani, ideszerződtetnek mindenféle pótjátékosokat.
  Ez a stadion, ma Euróba legfényesebb KIRAKATÜVEGE, ami mögött outlet és osztályon aluli termékek vannak.
  A Haliban vannak négyen régebbiek, akiktől elnézést kérek az általánosításért, de a teljes egészről írtam a véleményemet!
  Ami most van a Halinál, arra én azt mondanám, hogy KÉSZLETHIÁNY!

   
 • 11rheingold19262018október29.05:31ÚjVálasz

  Én annak a hozzászólónak adok igazat aki nemrég azt írta, hogy a csapat azóta játszik ilyen rosszul, mióta magára öltötte a 2 Rule mezeket. Valószínű ezek a mezek valamilyen okból nagyon rosszul teljesítenek,,,Én új független mezben küldeném a csapatot a következő meccsen pályára. Vesztenivaló semmi sincs, de nyerni lehet. Véleményem szerint még egy szakadt, függetlenséget sugalló szett is szerencsésebb, mint egy csili vili de szerencsétlenség bekövetkeztét sejtető mez....Próbálják meg! Lehet, hogy megéri!

   
 • 10lalika2018október28.21:45ÚjVálasz
  Idézet: idealista
  Főleg a vezetőség kapkod össze-vissza, 2 havonta váltogatja az edzőket
  és kiárusítja az itt nevelkedett focisták zömét....

  ...

  Hol van akor a szakismeret ,a normális ,előrelátó tervezés,cspatfejlesztés? De-ők bebetonozottan örökre maradnak és adnak-vesznek eredmény-felelősség nélkül!Kocka ur! Mikor lép akcióba??? Artnert még jogositvány nélkül is elzavarta...Bocsánatot kért már tőle???

   
 • 9idealista2018október28.20:00ÚjVálasz

  Főleg a vezetőség kapkod össze-vissza, 2 havonta váltogatja az edzőket
  és kiárusítja az itt nevelkedett focisták zömét....

   
 • 8salfai2018október28.18:54ÚjVálasz
  Idézet: lalika
  Talán itt az ideje egy eredeti,szombathelyi Devecseri-Jagodics belső védőpár "helyreállitásának".
  ...

  Kiss Tamás nem akart itt maradni!!! Devecseri - Jagodics, a mostaniaknál talán ők is jobbak lennének???

   
 • 7lalika2018október28.18:16ÚjVálasz

  Talán itt az ideje egy eredeti,szombathelyi Devecseri-Jagodics belső védőpár "helyreállitásának".
  Rózsa már a helyén,as egy-két-főleg vasi kötődésü még fellehető itt vagy az oirszágban elkallódás előtt-pl.Radó,stb..s utána nekivágni a tavasznak...
  Érdekes Kiss Tamást "megérte" eladni? Alegjobb a Puskásban 17 évesen,l.a tegnapi gólját...

   
 • 6zso712018október28.18:09ÚjVálasz

  Amikor egy autószerelőnek sikerül megjavítani egy autót, vagy egy fogorvosnak sikerül betömni vagy kihúzni egy fogat, annak semmi köze nincsen a szerencséhez, annak csak a SZAKÉRTELEM-hez van köze.

  Nos, ez az, ami ebben az esetben hiányzik...

   
 • 5salfai2018október28.17:50ÚjVálasz

  Előttem felsejlik 1962 ősze és 1972 tavasza. Mind a kétszer kiesés lett a vége.

   
 • 4zoll112018október28.17:48ÚjVálasz

  Egyszerű a képlet;
  Futballozni tudó játékosokat szerződtetni.!!!!!!
  Aki csak az anyagiakat látja a csapat környezetében azokat elzavarni.!!!!!

  Ezek a -profi- labdarúgónak nevezett túlfizetett játékosok, edzők, vezetők, nem a várost, a csapatot képviselik!!!!!
  Jelenleg 1,- Ft-ért sem vennék jegyet,ameddig ilyen eredményt produkálnak.

   
 • 3Starobrno2018október28.17:27ÚjVálasz

  Hogy mit lehet tenni?
  Építsünk nekik még stadiont és emeljük a fizetésüket heti 20 millióra! Minden állampolgárnak legyen kötelessége fizetésének 95%-át a magyar foci javítása érdekében beszolgáltatni! Ezt várja el a haza szeretete! Aki nem teszi meg, vagy nincs lehetősége megtenni, az Soros ügynöke, ezért meg kell vonni tőle az állampolgárságot, mert a magyar foci a mi szent keresztény hagyományaink kölyke, meg különben is megszűnnek a betegségek, mindenki meggyógyul, illetve ezzel minden IS megjavul!
  Ez már az Orbánviktormihály-Terv része!
  Én meg azt mondom, hogy STOP! Nem kérünk az Orbánviktormihály tervből!

  Aki nem végzi a munkáját rendesen és mindig csak az örök utolsó, annak visszamenőleges hatállyal azonnal felmondani a munkaviszonyát, a vesztes meccsekre járó bért haladék nélkül, 2 órán belül legyen köteles visszafizetni!
  Ez után az új stadion minden szegletét meg kell nyitni az adót fizető állampolgárok előtt, hogy azt ingyen és bérmentve használhassák 0-tól 24 óráig terjedő időtartamban, hiszen az ő pénzükből épült!
  Biztonsági őröket a városvezető frakcióból kell kiválasztani, ezt pedig az illetőnek visszamenőlegesen is el kell fogadnia! Minden nap (szombat-vasárnap és ünnepnap is) kötelessége a frakciónak hajnali 3 órakor üléseznie és az aznapi biztonsági őrt megválasztani, akinek 3óra 15 perckor megkezdődik a munkaideje, ami következő nap 3 óra 15 percig tart, tehát a szolgálat 24 órás.
  Ebből a 24 órából 6 órányi időtartam fizetetlen, mert a magyar emberek így döntöttek.
  Takarítónak pedig a kirúgott focistákat kell kötelező jelleggel alkalmazni a biztonsági őrökkel azonos feltételek mellett.
  A bérek:
  Biztonsági őr (nyugalmazott fidesz katona): 57400 forint, pótlék nincs, a befizetendő járulékok a bér 60%-a, utána pedig levonandó belőle még a munkaközi szünet ára is, illetve visszamenőleges hatállyal a következő 710 évben meghozott új adónemek is. A dolgozó halála után a 710 évből fennmaradó időszakban a dolgozó utódai kell, hogy megfizessék!

  Takarító: 12073 forint a bér háromhavonta! Ezt csak akkor kaphatja meg, ha az adott 3 hónap elteltével mindig szül 3 gyermeket! A magyarok döntöttek! Hiába férfi és csak 3 hónapja van rá, akkor is kötelessége 3 havonta 3 gyermeket megszülni, mert mi azt mondjuk és különben is, a magyarok döntöttek ezügyben! Ha mégsem tudja ezen feltételt teljesíteni, akkor ő fizet a város kasszájába napi 10 milliárd forintot, mert a magyarok döntöttek! Halála esetén a családja az onnantól számított időponttól 710 évig köteles továbbfizetni a járulékokat!

  Nem kérünk az Orbánviktormihály tervből!
  Az emberek döntöttek, a magyarok eldöntötték!
  STOP Orbán! STOP focisták!

   
 • 2Tila2018október28.17:08ÚjVálasz

  Talán nem kéne a zeget annyit átkozni, mert a viszont átkuk meghallgatásra talál. Ettől függetlenül sötétek.

   
 • 1miki19502018október28.17:04ÚjVálasz

  A kör közepébe állítanám bunkó hendét és orbánt összekötözve, és addig ott hagynám őket, amíg megtelik a stadion.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!