Az új edzővel sem ment a Haladásnak

Tart a lejtmenet.
 
 
 
 
 

Az új edzővel sem ment a Haladásnak

Tart a lejtmenet.

Hatpontos mérkőzésen találkozott egymással az újonc Balmazújváros és a kiesőhelyen álló Haladás, az edzőváltáson átesett szombathelyieknél Michael Hipp most debütált a Hali kispadján. A találkozó másik pikantériája egy testvércsata, ugyanis Jagodics Bence a hazaiaknál, bátyja, Jagodics Márk pedig a vendégeknél lépett pályára kezdőként- tudósít a rangado.hu.

A Haladás kezdte jobban a találkozót: rögtön a második percben Halmosi került helyzetbe, lövését azonban Szűcs vetődve védte. Két perccel később Németh Márió közeli próbálkozását tudta blokkolni egy hazai védő. A folytatásban főként mezőnyben gyötörték egymást a csapatok, egészen a 21. percig. Németh Márió szabadrúgását a hosszún Wils fejelte vissza középre, a felpattanó labdát Ramos a kapunak háttal ollózva juttatta a jobb alsóba, vezetést szerzett a Hali. 0-1

Szinte azonnal egyenlíthetett volna a Balmaz, ám Sigér lövését Király bravúrral hárította, majd az érkező Arabuli elől Polgár mentett nagyot. A szünet előtt Vajda megpattanó lövése centikkel Király kapuja mellett hagyta el a játékteret, de a Haladás félidei vezetése összességében megérdemelt volt.

Tíz perc telt el a második félidőből, amikor Vajda játszotta tisztára magát a bal szélen, tízméteres lövését Király bravúrral, lábbal védte. Öt perccel később azonban már a veterán kapus sem tudta megakadályozni a Balmaz egyenlítését: bal oldali szabadrúgás megpattant a sorfalon, Fekete pedig a kirepülő Király elől az üres kapuba bólintott öt méterről. 1-1

A 70. percben Williams jobb oldali beadása után Rus majdnem a saját kapujába lőtte a labdát, majd egy balmazújvárosi kontrát követően megint Királynak kellett bravúrral hárítania: Arabuli ziccerénél mozdult ki jól a kapujából. A 79. percben megszerezte a győzelmet jelentő találatot az újonc: Arabuli iramodott meg a jobb oldalon, majd a második hullámban érkező Sigér elé tálalt, aki 15 méterről kapásból a jobb felső sarokba lőtt. 2-1

 
 
 • 9realista2017november19.21:24ÚjVálasz
  Idézet: sala1
  Ismét kapushiba! Hiába pár bravúr, bebizonyosodott, hogy vonalkapus. Rózsa, Gyurján is képes ennyire, de Ők még fejlődni fognak...
  ...

  Nem vonal-,hanem kézilabda kapus,a lábbal védés mestere,de az ötös és 16-os közé belőtt labdák nagy eséllyel góllal végzódnek...

   
 • 8sala12017november19.16:11ÚjVálasz

  Ismét kapushiba! Hiába pár bravúr, bebizonyosodott, hogy vonalkapus. Rózsa, Gyurján is képes ennyire, de Ők még fejlődni fognak...

   
 • 7Belaba2017november19.05:15ÚjVálasz

  Talán a közmunka programban több siker lenne.

   
 • 6salfai2017november18.22:08ÚjVálasz
  Idézet: realista
  Védekezés, Elöttük elvileg van egy középpálya,aki szóür és indit...Ki ezek közül?Egyedül Rácz lenne képes erre,de ő hova lett?
  Elől Willams képes kilépni,labdát levenni és gólt lőni.
  ...

  Hiába teszi ki a szívét, ez a szív már több, mint 38 éves, nem NBI-be való. A Kabát Péter már az NBII-t sem bírja, de belátta.

   
 • 5realista2017november18.19:50ÚjVálasz
  Idézet: maximics
  Hatpontos meccs volt, lehet, hogy most úszott el a bentmaradás. A hátrányunk öt pontra nőtt a tabellán. ILyen gyenge védekezéssel túl sokat nem remélhetünk még ebben a gyenge mezőnyben sem.
  ...

  Védekezés, Elöttük elvileg van egy középpálya,aki szóür és indit...Ki ezek közül?Egyedül Rácz lenne képes erre,de ő hova lett?
  Elől Willams képes kilépni,labdát levenni és gólt lőni.Miért erőltetik Grumicsot és Ramost? Williéiamsre kellene épiteni a támadásokat.Mire menne Eppel pl. Lanzafane nélkül? Nulla...Azt kellene eldönteni,mi a cél, nem akarunk-e gólt kapni.persze nem is rugunk- vagy győzelemre épitünk,mert nincs más ut már!
  Halmosit meg nem kellene szidni,ő legalább kiteszi a szivét 37 évesen,de más-idegenből jött???
  A vezetőség nem gondolkozik végre a cserén,már ami a saját menesztésüket illeti?

   
 • 4maximics2017november18.19:19ÚjVálasz

  Hatpontos meccs volt, lehet, hogy most úszott el a bentmaradás. A hátrányunk öt pontra nőtt a tabellán. ILyen gyenge védekezéssel túl sokat nem remélhetünk még ebben a gyenge mezőnyben sem. (Gólkülönbségünk: -18.) Pedig még 17 meccs hátra van. Télen sok játékost kellene igazolni.

   
 • 3mike742017november18.18:39ÚjVálasz

  Amíg egy csapaton belül nincs csapategység hanem vannak hangadók, és klikkek addig mindegy ki az edző !! Jó nagytakarítást kéne végezni a keretbe, aki nem áll be a sorba csak a szája jár azok repüljenek !

   
 • 2korbin6662017november18.17:56ÚjVálasz

  A legrémesebb, hogy nagyon igyekeztek. És az is egy nagy nulla, mert a csapat nagy része nem NB1-es focista.

   
 • 1salfai2017november18.17:52ÚjVálasz

  Milyen új edző? A Halmosi az edző, csak neki nincs esze ehhez hiába gondolja.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!