Michal Hipp 

Michal Hipp szombaton először irányítja a Haladást

Győzni kell Balmazújvárosban.
 
 
 
 
 

Michal Hipp szombaton először irányítja a Haladást

Győzni kell Balmazújvárosban.

A mai napon a délelőtti edzést követően buszra szállt a Haladás és elutazott Balmazújvárosba. A Kamilla Hotelben alszanak a vasiak, és holnap 15.30 órakor a kiesés elkerülése érdekében nagyon fontos találkozón lépnek pályára a helyiek ellen.

A hazaiak két hete előztek meg bennünket: míg ki 2–1-re kikaptunk itthon a Pakstól, addig ők Debrecenben nyertek a Diósgyőr vendégeként egy, a hosszabbítást kapott büntető értékesítésével. Tamás László öt sárga lapja miatt nem léphet majd pályára, míg a válogatott szünetben a kapus Horváth László orra tört el, így ő sem lehet ott a holnapi keretben. Belényesi Miklós és Nemanja Andrics sérültek, így nélkülük kell megoldaniuk a csapatösszeállítást a Horváth Ferenc-Szamosi Tamás edzőpárosnak.

A Hali a héten nyolcat is edzett (hétfőn-kedden-szerdán kettőt-kettőt, csütörtökön és ma egyet-egyet), így Michal Hipp ez alapján mérte fel, ki is kerülhet a keretbe. Akik itthon maradtak, ők az akadémián edzenek majd szombaton.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!