Szombathelyi Haladás - Diósgyőr 

Kassai fúj szombaton Szombathelyen

Megvan a bíróküldés a hétvégi fordulóra.
 
 
 
 
 

Kassai fúj szombaton Szombathelyen

Megvan a bíróküldés a hétvégi fordulóra.

Az immáron Michal Hipp által irányított Szombathelyi Swietelsky-Haladás szombaton Balmazújvárosban lép pályára. A hajdúságiak a múlt héten előzték be a vasiakat, így kiesőhelyre taszítva Wilséket.

A 16. fordulóban egymással meccsel a két csapat, a Magyar Labdarúgó-szövetség pedig elkészítette a bíróküldést a hétvégi találkozókra.

Egy hónapja nem láthattuk itthon Kassai Viktort, aki vendégjátékvezetőként a kínai ligában működött közre: övé a számunkra nagyon fontos találkozó. Segítői az oldalvonalak mellett Ring György és Varga Zsolt lesznek, míg a kapuvonalakon Takács János és Németh Ádám jelezhetnek. Kassai ebben a bajnokságban mégnem működött közre játékvezetőként Haladás-meccsen.

A találkozó szombaton 15.30 órakor kezdődik. Aki nem vállalja a többórás túrát, az m4sport.hu-n követheti az eseményeket.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!