Haladás - MTK 1-2  

Negyed óra csenddel büntetnek a Hali-szurkolók

Szurkolói bojkottot kezdeményeznek mindaddig, amíg nem lesz érezhetően változás a csapat körül.
 
 
 
 
 

Negyed óra csenddel büntetnek a Hali-szurkolók

Szurkolói bojkottot kezdeményeznek mindaddig, amíg nem lesz érezhetően változás a csapat körül.

Közös közleményt jelentetett meg a Haladás Szurkolói Kör, a Green White Army, a Green Keyers Gents és a Dogs Elite. Változatlan formában közöljük.

A gyenge őszi szereplést és a Klub körül kialakult helyzetet értékelték a Haladás szurkolói csoportjai, melynek eredményeként szurkolói bojkottot kezdeményeznek mindaddig, amíg nem lesz érezhetően változás a csapat körül! A szurkolók ezen kezdeményezésükkel akarják felhívni a Haladás vezetőinek, játékosainak és leendő szakmai stábjának a figyelmét, hogy nem tudják elfogadni a jelenlegi körülményeket! A szurkolók méltóképpen szeretnék megünnepelni a Haladás 100 éves fennállását 2019-ben, ami a jelen helyzetben kilátástalannak tűnik! Első állomás a hétvégi Paks elleni bajnoki forduló, ahol kérjük valamennyi szurkolótársunkat, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez, amely szerint szombaton a B-közép szektor a mérkőzés első 15 percében üres legyen!

 
 
 • 15lalika2018szeptember27.08:32ÚjVálasz

  "Az egyesület kinevelt olyan játékosokat, mint: Kovács István(válogatott), Radó András, Ugrai Roland(válogatott), Kiss Tamás - mind csatár és Hegedűs János védő"
  ..s alig hogy "kinevelte" az iLLÉS,-SOS eladták őket...s a felsoroltaknál még többeket. is.....
  S hova lett az értékesitésből származó össz-bevétel?

   
 • 14salfai2018szeptember26.20:45ÚjVálasz
  Idézet: fe-fe
  Kétségkívül igaz és hajlamosak vagyunk az elért eredményeket elfelejteni,

  A tizenkét csapatos bajnokságban mindig borotvaélen táncol a csapat.
  ...

  A Homolya Tibire - a székesfehérvári MÁV Előréből jött Szombathelyre- és a Szántai Pistire (Mi Pistánk- ő pécsi volt)) is emlékezünk.

   
 • 13fe-fe2018szeptember26.10:09ÚjVálasz
  Idézet: salfai
  "Ez a vezetés hosszu évek óta semmit nem produkál ami a sportteljesitményt illeti!"
  Akkor néhány:
  Mindjárt az első évben bronzérmes lett a csapat.
  Megszűnt az évenkénti, kétévenkénti liftezés.
  ...

  Kétségkívül igaz és hajlamosak vagyunk az elért eredményeket elfelejteni,

  A tizenkét csapatos bajnokságban mindig borotvaélen táncol a csapat.Eddig csupán a szerencsének köszönhető az NB 1-es tagság.A szurkolók azt szeretnék, ha stabil, sok örömet szerző, biztos csapatuk lenne.Ezen kellene dolgozni a vezetőknek.Megerősíteni a csapatot és nem eladni az értékeket, ahogy az utóbbi időkben történt.


  Ebben a gyenge magyar mezőnyben ez az elvárás reális. A vezetők is önkritikát gyakorolhatnának, még nem késő.Akinek csak ennyit jelent a Haladás, csupán bevételi forrás, az sosem fogja megérteni mi is az a Hali szív, miért kell ez a CSAPAT Szombathelynek.

  Mi még emlékezünk a Homolya Pistára, a Pék Andrisra, a Szarka Zolira, a Halmosi Zolira, a Kereki Zolira...stb.Pár év elteltével ki fog itt emlékezni a Kovács Istvánra, a Radó Andrásra, a Kiss Tamásra? Senki...miért is történt ez így? Miért is nem maradtak Szombathelyen? Értem én, hogy most már más idők járnak, üzleti alapon történik a gazdálkodás.De könyörgök, legyen végre egy legalább közepes csapatunk!!!

   
 • 12salfai2018szeptember25.20:04ÚjVálasz
  Idézet: lalika
  Igaz,nem a bevétel tartja el a csapatot!
  ...

  "Ez a vezetés hosszu évek óta semmit nem produkál ami a sportteljesitményt illeti!"
  Akkor néhány:
  Mindjárt az első évben bronzérmes lett a csapat.
  Megszűnt az évenkénti, kétévenkénti liftezés.
  Többnyire biztonságosan bentmaradtunk, és jó helyen.
  2014-ben is lehettünk volna bronzérmesek, ha mindenki akarja.
  Az idén országos bajnok lett az U19-es csapat ami a közvetlen utánpótlását adná a csapatnak ha nem olyan lenne a magyar labdarúgás, amilyen. Többször kifejtettem, hogy ez a nagyszerű teljesítmény gyalázatosan kevés hangot és dicséretet kap itt a fórumokon is.
  Az egyesület kinevelt olyan játékosokat, mint: Kovács István(válogatott), Radó András, Ugrai Roland(válogatott), Kiss Tamás - mind csatár és Hegedűs János védő

   
 • 11sala2018szeptember25.16:46ÚjVálasz

  EZ A KEZDEMÉNYEZÉS TÖBBET ÁRT, MINT HASZNÁL ! MÉG NEM KÉSŐ MEGGONDOLNI !

   
 • 10lalika2018szeptember25.08:50ÚjVálasz
  Idézet: fe-fe
  Figyelem felkeltésnek bőven jó lesz. Foganatja viszont nem lesz: a jelenlegi tulajdonosi körnek csak egy Istene van: a pénz.Ezen semmi sem fog változtatni.Csapatépítés hosszú távra? Ugyan már!
  ...

  Igaz,nem a bevétel tartja el a csapatot!
  A város a Ti pénzetekből szórja a feneketlen zsákba,a piacképesként menedzselt játékosokért kapott pénz meg hatástalanul "elpárolog",kivéve a luxusautókat és épülő uj villákat...
  Végre követlejék ki a szurkolók a vezetők leváltását és becsületes,szakmailag hiteles,elismert és hazai kötődésü emberekkel való cseréjüket.
  Ez a vezetés hosszu évek óta semmit nem produkál ami a sportteljesitményt illeti!Ez igy nem mehet tovább!!!

   
 • 9optimusz2018szeptember25.08:50ÚjVálasz

  Az igazi büntetés az lenne ,ha mindig az aktuális ellenfélnek szurkolnának a hali drukkerek. az mély nyomot hagyna lelkükben!

   
 • 8fe-fe2018szeptember25.07:54ÚjVálasz

  Figyelem felkeltésnek bőven jó lesz. Foganatja viszont nem lesz: a jelenlegi tulajdonosi körnek csak egy Istene van: a pénz.Ezen semmi sem fog változtatni.Csapatépítés hosszú távra? Ugyan már! Bizonyítottak már, csak a kiesés elkerülése a céljuk.Eddig még sikerült nekik.

  A szurkolók semmit sem számítanak.Nem a bevétel tartja el a csapatot.Ha üres lenne a lelátó, akkor sem változna semmi.

   
 • 7busz20132018szeptember25.00:39ÚjVálasz

  "és miért nem úgy bojkottálnak, hogy ki se mennek addig?"
  chris, ez a lényeg. Ilyen teljesítmény mellett az se normális, aki a Rohonci útra jegyet vagy bérletet vesz, nemhogy elmegy Kisvárdára. Utána meg visszakéri a hülyék adóját, a benzinpénzt. Legyen foci, legyen teljesítmény, aztán vesszük a jegyeket akár ötezerért is!

   
 • 6OhneGetzi2018szeptember25.00:10ÚjVálasz

  90 perc csend kellene!

   
 • 5lalika2018szeptember24.22:54ÚjVálasz

  Hozzá tenném kiegészitésül:
  1.Ezzel z egoista,nagyképü-amellett buta-vezetéssel nem lesz kilábalás.
  2.Amig nem a helyi kötődésüeket nevelik és nem rájuk épitünk,hanem a jövő-menő "zsoldosokra",addig nem lesz itt vágyott középcsapat!

   
 • 4salfai2018szeptember24.21:53ÚjVálasz

  Ki ellen tüntetnek? Milyen körülményekről beszélünk? Próbáljon meg valaki beülni az Illés Béla helyébe, oszt erős középcsapatot csinálni! Ez Szombathelyen még senkinek sem ment.

   
 • 3salamana2018szeptember24.20:49ÚjVálasz

  A cim alapjan azt hittem, 15 percig nem drukkolnak. Az jobb otletnek tunne, mint kesoset jatszani.

   
 • 2Tila2018szeptember24.20:02ÚjVálasz

  Egyetértek és együtt is érzek veletek! Sajnos sok vereséget, kiesést megéltem. A vereség sosem jön jókor, az utóbbiak viszont nagyon rossz időben jöttek, jönnek.
  Mégis azt kell mondanom nem tartok veletek. Miért? Mert anno tényleg így szólt hozzám a Nagyapám: Kisfiam! Jegyezd meg számunkra nem a bírói sípjellel kezdődik a Haladás meccs. Legalább a" fakó" félidejére illik kiérni. Fakó nincs, a hagyomány viszont szent, így inkább előbb ott kell lennem, mint később. Egyébként amikor Ő ezeket mondta már vagy 35 éve szorított a Haladásnak. Én 65 éve teszem ugyanazt. A két szám együtt... az a tradíció..Ismerik ezt Várdán, Felcsúton, Kövesden, Pakson, stb.?

   
 • 1chris2018szeptember24.19:37ÚjVálasz

  és miért nem úgy bojkottálnak, hogy ki se mennek addig?sikeresebb, figyelem felhívóbb lenne, ha az ajándék stadion kongana az ürességtől...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!