Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Videoton FC 

Bosnjak: mínusz egy meccs, plusz két év

Újpestre nem utazhat a Hali balbekkje.
 
 
 
 
 

Bosnjak: mínusz egy meccs, plusz két év

Újpestre nem utazhat a Hali balbekkje.

Amellett, hogy rendkívül balszerencsés vereséget szenvedett az elmúlt szombaton a Szombathelyi Haladás (a Honvéd egy a 91. percben szerzett góllal nyert 1–0-ra a Rohonci úton), elveszítette a találkozó hajrájára csapatkapitányát, Bosnjak Predragot is. Kassai Viktor második sárga lappal küldte ki a Hali 35-ös számú játékosát.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága mai ülésén azt a határozatot hozta, hogy játékosunknak egy bajnoki mérkőzést kell kihagynia - így a héten az Újpestre látogató Hali-keretben nem kaphat helyet.

Hétfőn egyébként - ahogy arról a csapat hivatalos honlapja számolt be - két évvel meghosszabbította szerződését a játékos, így kontraktusa 2021. június 30-ig lesz érvényben. A hátvéd eddig 144 NB I-es mérkőzésen játszott, ebből 124-szer a Haladást szolgálta. Egyszer már magára ölthette a magyar válogatott meggypiros mezét is.

 
 
  • 2fe-fe2018október31.13:34ÚjVálasz

    Az Újpest ellen hiányozni fog.Jó játékos és az sem véletlen, hogy csapatkapitány lehet...

     
  • 1lalika2018október31.10:34ÚjVálasz

    "Kicsit" jobban megtanulhatna "szerelni2 vagy megelőzni,egyébként ő még az egyik leglekesebb és legjobb...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!