Szurkolók tömege a Haladás stadionavatóján 

A pénztárak bezártak

60 jegy maradt a Hali–Fradira. Aki még jönni akar, a meccsjegy.mlsz.hu-t bűvölje meg!
 
 
 
 
 

A pénztárak bezártak

60 jegy maradt a Hali–Fradira. Aki még jönni akar, a meccsjegy.mlsz.hu-t bűvölje meg!

A Haladás közösségi oldalán megjelent információk szerint jegyértékesítés a szombaton 19.30-kor kezdődő Szombathelyi Swietelsky-Haladás – FTC OTP Bank Liga labdarúgó-mérkőzésre a hazai szektorokba a csütörtök esti záráskor összesen mintegy 60 belépő maradt.

[p]Ezeket a jegyeket már kizárólag csak online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, klubkártyával lehet megvásárolni. Ha valakinek nincsen még klubkártyája, de jönne a meccsre, annak a Kossuth Lajos utcába, a Haladás ajándékboltba kell elsétálni és 500 Ft-ért (meg egy fényképes igazolvány bemutatásáért) azt ott kiváltania. Ezek után lehet fellépni a netre és megvenni a jegyet.

Mindez azt jelenti, hogy pénteken már nem nyitnak ki a stadion jegypénztárai és a Haladás ajándékboltban sem árulnak belépőt.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!