Szombathelyi Haladás - Újpest FC NB I-es labdarúgó-mérkőzés 

Kétgólos győzelem Csepelen

Gólszerzőink: öngól és öngól
 
 
 
 
 

Kétgólos győzelem Csepelen

Gólszerzőink: öngól és öngól

A Csepel FC-t, az NB III-ban szereplő csapatot rendelte a sorsolás a Haladás neve mellé a Magyar Kupa hatodik fordulójában. A vasiaknál a héten elköszöntek Michal Hipptől, de még új vezetőedzője nincsen a Rohonci úti csapatnak. Így a másodedző, Desits Szilárd ült a padon és a Gyurján - Schimmer, Jagodics, Kolcák, Németh Mi. - Grumics - Mészáros, Gaál, Rácz, Halmosi - Rabusic tizenegyet küldte ki pályára.

A mieink kezdeményeztek többet és a 20. percben sikerült is megszerezni a vezetést. Egy jobb oldali akció végén Mészáros Karol középreadott labdájára Rabusic és Halmosi is rácsapott volna, de a csepeli Gauzer volt a leggyorsabb - pechjére a hálóban kötött ki a felszabadítása.

A Haladást megnyugtatta a gól, az iram azonban továbbra sem verdeste az eget. Fordulás után nem sokkal Gyurján Márton is megmutatta magát: Molnár léphetett ki ziccerben, ám kapusunk remek mozdulattal hárított. Csereként Funsho, Benes és Habovda kapott még lehetőséget. A meccs hajrájában fáradni látszódtak a hazaiak, és az elsőhöz hasonló koreográfia szerint szereztünk újabb gólt: Mészáros jobb oldali beadására sem Funsho, sem Rabusic nem ért oda, de a csepeliek közül Mészáros László igen, és az ő becsúszása után került a kapuba a második gólunk, 0–2.

Ha nem is sziporkázva, de hozta a kötelezőt a Haladás és bejutott a Magyar Kupa legjobb 64 együttese közé. A következő kör október 31-én lesz, akkor is idegenben lépnek pályára a zöld-fehérek egy alacsonyabb osztályú ellenféllel szemben.

 
 
 • 4lalika2018szeptember24.09:57ÚjVálasz
  Idézet: Pistike39
  Na ezt a kettőt meg kéne szerezni, ezek legalább betalálnak a kapuba.
  Ekkora szégyent, hogy az ellenfél kell ahhoz, hogy gólt sikerüljön rúgni.
  Falábu banda pfuj...
  ...

  Én is -sajnos-ezen a véleményen vagyok...gyurján -bezzeg-bizonyitott ismét,Király meg üldögéljen a kispadon!

   
 • 3fe-fe2018szeptember24.08:24ÚjVálasz

  Ez az egyik titka a sikernek: megfelelő ellenfél!

  Úgy látom, Desits Szilárd pár nap alatt visszaállította a játékosokat a megfelelő posztra.
  A következő bajnokira ismét lesz két hét felkészülés.Talán addig megtalálják a csodatévő edzőt is, mert itt lehet megint a csoda fog segíteni...

   
 • 2salfai2018szeptember24.00:32ÚjVálasz

  A Diókról és L.T-ről is kemény dolgokat írnak a fórumokon. Lehet mi leszünk ketten a kiesők? A Vidék két legnagyobb szurkolótáborával!
  Érdekes ez a magyar futball. Néztem a Szeged-FTC és a Cigánd-Videkoton meccset a két stadion között óriási különbség volt a Cigánd javára - fordítva kellene lenni. Ezzel nem a Cigánd ellen beszélek, nekik csak legyen ilyen jó kis stadionjuk. Egyébként sokkal jobban játszottak, mint a Szeged.

   
 • 1Pistike392018szeptember23.18:55ÚjVálasz

  Na ezt a kettőt meg kéne szerezni, ezek legalább betalálnak a kapuba.
  Ekkora szégyent, hogy az ellenfél kell ahhoz, hogy gólt sikerüljön rúgni.
  Falábu banda pfuj...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!