Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Budapest Honvéd 

Devecseri Szilárd zöldből kékbe öltözött

Távozott a Haladástól a háromszoros válogatott játékos.
 
 
 
 
 

Devecseri Szilárd zöldből kékbe öltözött

Távozott a Haladástól a háromszoros válogatott játékos.

A Rangadó.hu számolt be arról, hogy Devecseri Szilárd, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás játékosa távozik a zöld-fehérektől, és Zalaegerszegre igazol.

Minden bizonnyal nagy szerepet játszott átigazolásában az a tény, hogy tavaly karácsony előtt nem sokkal Artner Tamás lett a másodosztályban 13. helyen telelő ZTE FC vezetőedzője.

Az 1990-es születésű Devecseri 78 alkalommal húzhatta magára a Haladás mezét az NB I-ben. Egy gólt szerzett: 2014. december 6-án a Kecskemét elleni 3–1-es győzelem részese volt a találata. Az első osztályban még a Mezőkövesdben szerepelt, ott 13-szor játszott. A magyar válogatottban Egervári Sándornál és Csábi Józsefnél összesen három alkalommal játszott.

Szerződése 2 és fél évre szól Zalaegerszegen. A tranzakció bevételt is eredményez a Haladásnak, hiszen a ZTE Facebook oldalának megfogalmazása szerint „a válogatott védőt a ZTE FC kivásárolta a Haladásnál élő szerződéséből, a tranzakcióra Végh Gábor többségi tulajdonos jelentős plusz forrást biztosított a klub költségvetéséhez, ez tette lehetővé a játékos megszerzését. ”

Devecseri Szilárd eddigi egyetlen NB I-es gólja
 
 
  • 2lalika2018január18.10:28ÚjVálasz

    Deve,mint ős szombathelyi,valójában többet ér,mint amire Tóth Miklős "értékelte".Neki az eladás a fontos mindig,azaz az "üzlet".Szomoru,hogy-szerintem itt nem találták meg az igazi posztját...

     
  • 1salfai2018január17.20:59ÚjVálasz

    Nem baj, sok sikert Deve!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!