Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Debreceni VSC 

Vasutastalálkozó

Debrecenben játszik a Haladás.
 
 
 
 
 

Vasutastalálkozó

Debrecenben játszik a Haladás.

A múlt héten elveszítette hazai veretlenségét a Szombathelyi Haladás. A találkozónak több fordulópontja is volt, de talán azt elmondhatjuk, hogy minden a középpályán dőlt el. Míg az MTK komplett szervezőteammel állhatott fel (Schäfer, Bognár, Kanta), addig nálunk ennek az ellentétje, a védekezés (Jagodics és Grumics) teljesen hiányzott. Az első félidőben akár 0–4 is lehetett volna, de benne volt a 2–1 nekünk is... Ám ezen már kár keseregni, itt az újabb feladat.

A zöld-fehéreket már eltiltás nem hátráltatja, egyedül Kovács Lóránt sérülése okoz problémát. A mieink pénteken utaznak el a holnap 17 órakor kezdődő találkozóra.

A Loki aktív volt az átigazolási időszak utolsó napján is: az újpesti Pávkovics Bence került kölcsönben a Hajdúságba.

„Idén rengeteg problémája volt a Haladásnak, sérültjei és eltiltottjai voltak, akik mostanra bevethetőek lettek, így egy nagyon masszív ellenfélre számítok. A szombathelyiek tavaly is igazolták, hogy remek csapatuk van, ráadásul a legerősebb fizikumú játékosokból áll a keretük. Ebből kifolyólag még nagyobb figyelmet kell majd szentelnünk a Haladás pontrúgásaira és beadásira, de nemcsak ezért, hanem azért is, mert utóbbiból az elmúlt mérkőzésen voltak problémáink, amelyeket igyekeztünk kijavítani és a lehető legjobban begyakorolni a héten. Arra törekszünk, hogy minél kevesebbszer kerüljenek a kapunk elé, fel kell nőnünk a párharcokhoz, és játékban is a legjobbunkat kell nyújtani, mert úgy érzem, ez elengedhetetlen lesz ezen a találkozón ”– fogalmazott Herczeg András a www.dvsc.hu-nak, aki elmondta, több játékosa sincs még százszázalékos állapotban. – „Vannak labdarúgóink, akik „félkész” állapotban vannak, gondolok itt Ferenczire, Jovanovicra, Calventére, Könyvesre és Szécsire, akik ugyan már a csapattal edzenek, de a hosszú kihagyás miatt nincsenek megfelelő fizikai állapotban. Ennek ellenére bizakodóak vagyunk, hisz az együttesünk mutatta, hogy egy markáns gárda. A Honvéd elleni összecsapás első félidejétől eltekintve a többi találkozón nem volt gond a játékunkkal és a teljesítményünkkel. Bízom benne, hogy most sem lesz, és itthon tudjuk tartani a három pontot.”

A szombat késő délutáni találkozót az M4Sport élőben közvetíti. A mérkőzés Erdős József sípszavára indul.

 
 
 • 2Tila2018szeptember01.07:52ÚjVálasz

  Stef W. hiányát úgy látom nem éljük túl!
  Egy megoldás van egymás hegyén-hátán beállni a saját kapuba.

   
 • 1lalika2018augusztus31.23:02ÚjVálasz

  Milyen lehetőséget kapott Rózsa és Gyurján??? Egyszer-egyszer és emlékszem Gyurika mit védett a Fradi-?-ellen,s Rósza Dani sem "betlizett" és "heveredett " utólag le egy gól után.....

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!