Ellentétes félidők

Pacsi Bálint úgy látja, hogy a Haladás a magyar labdarúgás érdekeit szolgálja.
 
 
 
 
 

Ellentétes félidők

Pacsi Bálint úgy látja, hogy a Haladás a magyar labdarúgás érdekeit szolgálja.

Pacsi Bálint: Három kezdőjátékosunkat nélkülöztük: Ramost, Williamst és Bosnjakot – de, mi nem ezzel foglalkoztunk. Ha kellett volna, még három játékost vettünk volna elő az akadémiáról, mert a magyar labdarúgásnak ez az érdeke, és ezt kell nekünk szolgálni. Magyar játékosokat kell nevelnünk, hogy újra átélhessük azt, amit tavaly nyáron átélhettünk az Európa-bajnokságon. A szívem akkor boldog, mikor Kiss Tamás az egyik, míg Varga Kevin a másik oldalon így futballozik. Szeretném kiemelni, hogy remek ötlet ez a kettős rangadó: sok néző, gyönyörű stadion, remek hangulat. Az első félidőben jól kezdtünk, domináltunk. Fordulás után a DVSC minőségi cseréinek köszönhetően fölénk kerekedett, de álltuk a sarat és megvoltak a lehetőségeink, itt például megemlíteném Rácz Barnabás lerántását a 16-oson belül, vagy Kiss Bence és Pinte Patrik lehetőségeire. Akár győzhettünk is volna, de a két ellentétes félidő alapján 1-1 pont jár a két csapatnak. Jobbulást kívánok Sós Bencének, remélem, minél hamarabb játszhat – Kiss Tamás fejét is össze kellett ölteni, de ő ment tovább, ilyen gyerek, folytatta a játékot, sajnos Sós rosszabbul nézett ki. Király Gábor az ágyékát kezdte el érezni, mivel úgy gondolta, hogy nem 100%-os teljesítményre képes így, cserét kért.

Herczeg András: Gratulálok a Haladásnak. Nagyon fegyelmezetten és szervezetten játszott. Hamar kaptuk a gólt, de végig kontrolláltuk a mérkőzést. Próbáltunk nagy iramot diktálni, de voltak pontatlanságok a játékunkban. Kevesebb helyzetet alakítottunk ki, mint az eddigi találkozókon, de a végén előttünk volt a meccslabda. Sajnálom, hogy nem nyertünk, ilyen nézőközönség előtt fantasztikus lett volna. Két kényszerű cserénk volt, akár még nagyon variációs lehetőségeim is lehettek volna.

 
 
 • 4belabo2017október27.00:59ÚjVálasz

  Szerintem a Haladásnak nem a magyar labdarúgás, hanem a város és a szurkolók érdekeit kell szolgálni. Ez a mostani szemlélet, hogy játszanak a gyerekek, aztán majd lesz valami, pont az ellenkezőjét jelenti. Ha a gyerek nem jól játszik, akkor simán eljut a csapat az nb3-ig, ha pedig jól játszik, akkor azonnal eladják Felcsútra vagy Mezőkövesdre, és megint csak ott vagyunk, ahol a part szakad. Biztos szép a stadion, ennyi pénzből lehet is. Talán az is igaz, hogy az emberek többségét jobban érdekli, hogy fedett a lelátó, mint az, hogy melyik osztályban játszik a csapat. Egyszer én is megtalálom a módját, hogy megnézzem a stadiont, ami azon a helyen épült, ahol a gyerekkoromat töltöttem.

   
 • 3foci11112017október24.21:05ÚjVálasz
  Idézet: sala1
  Fejezzük be ezt az örökös önfényezést a fiatalításról!!! Rá kell nézni a tabellára!!!
  Királlyal pedig ismét elveszítettünk pontokat!
  A gólképes Németh Márió miért nem kerül a csapatba?
  ...

  Mert gyenge talán n.b. 3 .-as játékos, de van ilyen jó pár a megyei 1-be is mint marió kkk

   
 • 2realista2017október24.18:23ÚjVálasz

  "Jól játszottunk"-mondja a nagyon ism,ert edző Pacsi-Jánosházáról.
  Gyirmót is igen jól és szépen játszott tavaly ,aztán simán kipottyant...
  Remélem-ha ez velünk is megtörténik- akkor nem csak a csapat,hanem a sok lebzselő- a csapat környezetében- is eltünik...

   
 • 1sala12017október23.09:36ÚjVálasz

  Fejezzük be ezt az örökös önfényezést a fiatalításról!!! Rá kell nézni a tabellára!!!
  Királlyal pedig ismét elveszítettünk pontokat!
  A gólképes Németh Márió miért nem kerül a csapatba?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!