Michal Hipp 

Izgulni kellett a végéig, de sikerült nyerni

Michal Hipp edzői pályafutása során először volt kénytelen háromszor is sérülés miatt cserélni.
 
 
 
 
 

Izgulni kellett a végéig, de sikerült nyerni

Michal Hipp edzői pályafutása során először volt kénytelen háromszor is sérülés miatt cserélni.

Bódog Tamás: Majdnem ugyanazt tudom elmondani, mint szerdán: nagyon sok hibával játszottunk, ennyi hibával nem lehet nyerni. Akartak, mentek a játékosok, néha fejetlenül, de ez az alap. Van minőség a csapatban, és joggal várhatnám el, hogy akiknek a pluszt kellene hozzátenni a csapat teljesítményéhez, azok átlendítsék a csapatot a holtponton. Pillanatnyilag senki nem tudja ezt megtenni, de sokan még azt sem hozzák, amit tudnak. A mi pontatlanságunkból építkezett a Haladás, ha nem a megfelelő önbizalommal mész bele egy összecsapásba, akkor biztosan nem feléd pattan a labda. Szép feladat előtt állunk! A kiesés elleni harcnak is megvan az izgalma, csak nem ezt akartuk.

Michal Hipp: Nagyon fontos mérkőzésre készültünk a DVTK ellen, tiszteltük ellenfelünket, mert tudtuk, hogy a DVTK fizikálisan nagyon erős, így készültünk föl a találkozóra. Mára más taktikát, más felállást választottunk, de a sérülés miatt korán változtatnunk kellett. A hazaiak aktívan kezdtek, de egy ellentámadásból Mészáros megszerezte a vezetést. Meglepett a DVTK fölállása, tudtommal korábban nem játszottak három védővel. Ez adott egy lehetőséget, mert hátul nyitottabbá váltak, és területek nyíltak előttünk. A mérkőzés folyamán többet birtokolták a labdát, be is szorítottak a kapunk elé, de nagy helyzeteket nem alakítottak ki. Mi a két gólunk mellett több ziccert is kihagytunk. A hazaiak nagy erőket mozgósítottak, a 16-osunkhoz szögeztek, kár, hogy kontrából nem tudtunk újabb gólokat lőni, mert így egészen a lefújásig izgulnunk kellett. Edzői pályafutásom alatt nem fordult még elő, hogy három játékost is sérülés miatt kellett lecserélnem. Ma mellénk állt a szerencse, ami a DVSC ellen nem. Nagyra értékelem ezt a győzelmet!

 
 
  • 1Tila2018április08.19:49ÚjVálasz

    Bódog Úr! Apró helyreigazítás: nem "sok hibával", hanem sunyin és durván játszottak!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!