Edzőcsere a Haladásnál, fiatal szakember válthatja Mészöly Gézát?

A drukkerek a szombati bajnokin már Halmosi Péter mellett tüntettek.
 
 
 
 
 

Edzőcsere a Haladásnál, fiatal szakember válthatja Mészöly Gézát?

A drukkerek a szombati bajnokin már Halmosi Péter mellett tüntettek.

A Rangadó.hu információi szerint a Puskás Akadémiától elszenvedett 5-1-es vereség nem múlik el nyomtalanul Szombathelyen. Úgy tudjuk, a klub vezetőiben komolyan felmerült, hogy megköszönik a csapattal évekig sikeres szakember Mészöly Géza vezetőedző munkáját.

Utódja a legmagasabb edzői képesítéssel rendelkező, jelenleg az Illés Akadémiát vezető Pacsi Bálint lehet. Pacsi fiatal, ambiciózus tréner, korábban dolgozott a győri utánpótlásban, többször járt képzéseken Angliában és Németországban, két éve tagja Mészöly Géza edzői stábjának is.

A Haladás két győzelemmel és öt vereséggel kezdte a bajnokságot, jelenleg tizedik a táblázaton.

Mészöly Géza kezét a csapat összeállításánál jelentősen „köti”, hogy a vasiak az MLSZ fiatalszabályának „éltanulói”, több huszonegy éven aluli játékost „kell” a csapatba tennie. Mészöly konfliktusba is keveredett az ezt nehezményező Halmosi Péterrel, a klub ikonjával, aki három forduló óta nem tagja a keretnek. A szombathelyi drukkerek a tegnapi bajnokin molinóval jelezték, hogy ez bizony nem tetszik nekik.

 
 
 • 8senior2017augusztus28.15:25ÚjVálasz

  Van klubkártyám, Párszor Sopronba is elmentem. Tavasszal még úgy gondoltam, feltétlenül ott kell lennem a stadion megnyítón. Most? Eszem ágában sincs!
  Halmosi vs. Mészöly 5:1, b......k meg!

   
 • 7kati432017augusztus28.11:17ÚjVálasz
  Idézet: korbin666
  Én nem Mészölyben látom a problémát, hanem a vezetőségben. Nyilván nem könnyű idehozni jó játékost, de nem kellene azért összekukázni a selejtet. Ramos, Németh Milán, NB2-es játékosok.
  ...

  Korbin666. Mindenben egyetértek veled amit írtál, azonban két kiegészítést tennék! Mészáros K. és Németh Milán béréből bőven ki lehetett volna elégíteni Iszlai igényét! Azok a fiatalok, akik még megfelelnek a pénzszerzési feltételeknek, most még nem NB.I-s játékosok! Alapvető hiányosságokat látok náluk (Labdalevétel, pontos passzolás, helyzet felismerés, helyezkedés)! Ezeket persze megfelelő edzéssel, sok gyakorlással meg lehet tanulni, de nem 1-másfél óra alatt!
  Ami a Király Gabit illeti, nem értem, hogy Ő miért rombolja le a régi Haladásban, a válogatottban, a külföldi csapatokban felépített sikeres pályafutását! Én az Ő helyében már csak egy mérkőzésen, a stadion avatón lépnék pályára, amikor végleg elköszönnék a Haladás fantasztikus szurkoló táborától! Ebben a csapatban nem látom azt az erőt, hogy jövőre is az élvonalban maradjon, feltéve ha a Béláéknak nemcsak a pénzszerzés a célja, hanem a csapat megerősítése és az NB., I-ben maradás! A másodosztályban nincs plusz pénz (azt hiszem) és ebben az esetben a közönség is elpártol a csapat mellől! De még van lehetőség megerősíteni a csapatot, ha nem is ebben a 3 napban, hanem télen! Ja, és a CUCUT vissza csapatba! HAJRÁ HALADÁS!

   
 • 6korbin6662017augusztus28.09:47ÚjVálasz

  Én nem Mészölyben látom a problémát, hanem a vezetőségben. Nyilván nem könnyű idehozni jó játékost, de nem kellene azért összekukázni a selejtet. Ramos, Németh Milán, NB2-es játékosok. Grumics is balfogás volt, a fiatalok meg ha baj van, rohangásznak mint a fejetlen csirke. Ettől a kerettől a bennmaradás is bravúr lenne. Véleményem szerint NB1-es játékos Király, Wils, Polgár, Bosnjak, Simon Á, Kovács L, Williams. Valamint a sérült Németh Márió, és a kegyvesztett Halmosi. Pont. 9 játékos, többen idősek már.
  Én akkor is kimegyek ha kiesünk, de ott fent el kellene gondolkodni, hogy visszajutni sokkal nehezebb lesz mint bennmaradni. Az edzőtől pedig akkor lehetne követelni, ha ő maga állíthatja össze a csapatot. De ez nem így van, mert a gyenge fiatalokat muszáj játszatnia. Én nem bántom a srácokat, de sajnos nem elég jók az NB1-hez. Vajon megéri a plusz pénz, hogy NB2-es csapatunk legyen? Oda igazolni még nehezebb, és a feljutás pokoli nehéz lesz.
  ------
  Király Gabi produkciója is megér néhány megjegyzést. Tisztelem őt, de olyan bakikat csinál (bravúrok mellett), ami nem volt rá jellemző korábban. A partjelzővel vitatkozott több alkalommal, a tévé alapján egyszer sem volt igaza. Nehéz a helyzet ezt elfogadom, de neki kellene példát mutatnia. Oltári nagy pofon volt ez, de tragédia még nincs. A Balmaz, Paks, Mezőkövesd nem jobb nálunk, kettőt meg kell előzni és punktum.
  Hajrá Hali!

   
 • 5Szup2017augusztus28.09:43ÚjVálasz
  Idézet: Tila
  Béla (és tsa-i zsebét tömő) koncepciókat és megalkotóikat kell leváltani!!!
  1.
  ...

  A klubgazdalkodas ezen a szinten a jatekos kereskedelembol all.

   
 • 4realista2017augusztus28.09:28ÚjVálasz

  A bünös és "koncepciózus" vezetésbe Illéstől-Mészölyig mindenki beletartozik,no meg az irodai léhütő és nagyképü slepp.
  A megtisztuláshoz nem a saját" kölkeinkből "kell uj edzőt választani.,mert ez nem picsi-pacsi ügy...,hanem független,okos és képzettet mint pl. Urbányi volt.
  A szükséges renmdbetételhez igenis vegyék igénybe a Haladás még élő nagy öregeit és vonják be a tanácskozásokba és döntésekbe.
  Szerintem Király inkább nélkülözhető-azidén látottak alapján-,mint pl. a sziv ember kisCucu...

   
 • 3Tila2017augusztus28.08:03ÚjVálasz

  Béla (és tsa-i zsebét tömő) koncepciókat és megalkotóikat kell leváltani!!!
  1. A fiatalítás jövedelmez ugyan, de látjuk hová vezet a minél többet és gyorsan kivenni (Kokó, Radó, Gaál, Hegedűs), ráfordítás one koncept.
  2. Nem kívánatosak a szurkolók, zavarják köreiket. Esetleg egy-két néz(előd)ő jöhet, főként a rokonságból. Érezzük és a hosszú vonatút jó rá, értelmezzük ezt a koncepciót: "még néhány meccs, aztán ez a pár száz hülye is eltűnik és szabad a pálya..."
  Minek mindehhez (Colonia) Haladás Stadion no és mit kezdjünk az előző 100 évvel?
  3. Nyugi! Már biztos készül erre is a ...

   
 • 2foci11112017augusztus28.07:19ÚjVálasz

  Ez megint nem edző lesz itt vagy van káosz ez már nem haladás inkább fulladás , most a milliárdok folynak az illés akadémiába mert újabb 10 pályát építenek a városi polgárok meg kérdezése nélkül . (a haladás meg szűnik és illés csapat lesz mert a puskás nak már van csapata FELCSÚT )EZ AZ IGAZSÁG

   
 • 1salfai2017augusztus27.22:38ÚjVálasz

  A Halmosi jövő hónapban 38 éves lesz, ez már nem NBI-es kor. Volt olyan meccs az idén, hogy három passzából amikor sem őt sem társát, akinek a labdát rúgta volna nem zavarták - nem tudta odarúgni pontosan 10 méterről. Ő nem fogja megmenteni a csapatot, sem a Pacsi Bálint, ez a Haladásnál nem szokott sikerülni. Újabb Szentes szint következik, tovább tart a lejtmenet. Emlékezzünk csak: Szentessel - Videoton - Haladás 7-0. Most jön a Videoton.
  Jó kis csapat ez a Haladás, de most inkább a "kis" dominál.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!