Hiányzott az a bizonyos kis plusz

Mészöly Géza szerint nem adtuk fel.
 
 
 
 
 

Hiányzott az a bizonyos kis plusz

Mészöly Géza szerint nem adtuk fel.

Őszinte futballal rukkolt ki a Haladás a Groupama Arénában, a hatodik forduló nyitómérkőzésén. Sajnos - ahogy mostanában mindig az FTC otthonában - hamar gólt kaptunk, de ezek után inkább nekünk voltak helyzeteink, sőt a 22. percben emberelőnybe is kerülhettünk volna, de a játékvezető megkegyelmezett a Jancsót stoplihasználattal letalpaló Lovrencsicsen. Jól működött a Kovács-Simon tengely, bizonyos időszakokban lényegesen többet birtokoltuk a labdát. A helyzeteink kimaradtak, a hajrában pedig már a Ferencváros dominált, így 2–0-ra nyertek a budapestiek.

Thomas Doll: Morális próbatétel volt a mérkőzés, örülök, hogy nyertünk. Nagy gondjaink vannak, kellett ez a siker. Korábban olyan hangokat hallottunk, hogy a játékosok ellenem játszanak, erre most rácáfoltak.

Mészöly Géza: Sajnos hoztuk a szokásos rossz koreográfiát. Ennek ellenére nem zuhantuk össze, nem adtuk fel, és több lehetőségünk is volt: valamelyiket még a szünet előtt ki kellett volna használnunk! A játékunkban volt fantázia, voltak veszélyes akcióink, ám az a bizoonyos kis plusz hiányzott, hogy ebből gól is legyen.

 
 
  • 1realista2017augusztus19.10:28ÚjVálasz

    Koreográfiát a rendező-ez esetben az edző-kreálja.
    Gyirmótot is dicsérték,mert tényleg szépen játszott néha.de a végeredmény -kiesés...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!