Mestermérleg

Herczeg András gratulált, Mészöly Géza boldog.
 
 
 
 
 

Mestermérleg

Herczeg András gratulált, Mészöly Géza boldog.

Mészöly Géza: Nagyon jó első játékrészt produkáltunk, a korai gól megadta a mérkőzés alaphangját. Ezen kívül is sok helyzetet dolgoztunk ki. Az is igaz, hogy az első félidőben a debreceni csere után feljavult a vendégek játéka, és ez folytatódott a fordulás után is. Hozzá kell tenni, hogy még hiányzik elölről Miroszlav Grumics és Myke Bouard Ramos, velük még hatékonyabbak leszünk. Összességében a fiúk nagyot küzdöttek, ráadásul egy jó ellenfelet győztünk le, nagyon boldog vagyok.

Herczeg András: Olyan gólt kaptunk az első percekben, amelyet nem szabadott volna, de persze minden gólt hiba előz meg. Ez megfogta a csapatot. A második félidőre rendeztük sorainkat, nagy energiákat mozgosítottunk. Ám a végjátékban nem sikerült feltennünk az i-re a pontot. Gratulálok a Haladásnak. Hogy további igazolásokra kerül-e sor, nem tudom, mindenesetre én még szeretnék új játékosokat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!