Így látták az edzők

Mészöly Géza szerint a fordulópontokból nem jöttünk ki jól.
 
 
 
 
 

Így látták az edzők

Mészöly Géza szerint a fordulópontokból nem jöttünk ki jól.

Mészöly Géza: Nem találtuk a mérkőzés ritmusát, noha megvoltak a helyzeteink. Nagyobb tempóban kellett volna futballozunk, talán lett volna esélyünk betalálni. Emellett a fordulópontokból rosszul jöttünk ki, az első gól előtt nem tudtuk kirúgni a labdát, így cserélni sem sikerült. 0–1-nél pedig megvolt a lehetőségünk a gólszerzésre, sajnos kimaradt David Williams helyzete. Ugyanakkor a csereként beállt Grumics és Halmosi sokat tett hozzá a játékhoz, kár, hogy nem 0–0-nál álltak be. A második félidőben szerettünk volna nagyobb tempót diktálni, helyzeteket kidolgozni - ami hellyel-közzel sikerült is. Alázatosabban kell futballoznunk! Sajnos ma messze voltunk a maximumtól: van amikor egységesen jól, ma egységesen gyengén futballoztunk.

Bódog Tamás: Az első félidő rágósra sikerült, ha valaki a vizes világbajnokság helyett a meccset választotta, annak minden elismerésem. A második játékrész a mienk volt, amit előzetesen gyakoroltunk, azt megvalósítottuk, bejátszottuk a területeket, kihasználtuk a helyzeteinket. Pedig nem volt könnyű dolgunk a szervezett Haladás ellen. Pontrúgásaink veszélyesnek bizonyultak, és egy az egyben sikerült megvernünk az ellenfél játékosait.

 
 
 • 3senior2017augusztus02.11:23ÚjVálasz

  Az új stadionosok általában kiesnek, ha egyáltalán elkészül v.mikor.

   
 • 2realista2017július30.12:46ÚjVálasz
  Idézet: salfai
  Tisztelt Mészöly Géza Úr! Valamit nem jól lát. Mit tett a játékhoz a Grumics és a Halmosi(kaptunk két gólt)? A Halmosi már majdnem olyan nehezen megy mint én.
  ...

  Plusz a láthatóan nem motivált,lassu,kézilabda vonal-kapus,aki nem irányitja a védelmet...

   
 • 1salfai2017július30.11:05ÚjVálasz

  Tisztelt Mészöly Géza Úr! Valamit nem jól lát. Mit tett a játékhoz a Grumics és a Halmosi(kaptunk két gólt)? A Halmosi már majdnem olyan nehezen megy mint én. A Meggyes már nem elégíti ki a "fiatal szabályt". Mit nyújtott ő Dorogon néha még ott is padozott? Tudom a Ramos nem váltja meg a világot, de az lehetetlen, hogy tíz nap alatt nem érkezik meg a játékengedélye. A középpálya legjobbja Kovács Lóránt miért nem játszik? Az Ön által nem becsült Ugrai Roland két gólban is erősen benne volt. A fiatal bakkecskéktől mi ez a lélektelen játék?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!