Szombathelyi Swietelsky-Haladás - DVTK 

"Szégyen és gyalázat"

Mármint, amit a védekezés címén egész héten bemutattunk - mondta Pacsi Bálint.
 
 
 
 
 

"Szégyen és gyalázat"

Mármint, amit a védekezés címén egész héten bemutattunk - mondta Pacsi Bálint.

Pacsi Bálint: Az egyik oldalon minőség, a másikon mennyiség. Az egész heti teljesítményért, kimondottan a védekezésért, én szégyellem magam. Egyszerűen szégyen és gyalázat, amit védekezés címén bemutattunk. Azonban a támadásoknál is olyan helyzeteket hagyunk ki, amit NB I-es szinten nem lehet, mert az ellenfél megbüntet. Egy Illés Akadémia-nevelés eldöntötte a mérkőzést. A labdarúgás arról szól, hogy az egyik csapatnak minimum eggyel több gólt kell lőni. Ebben mi rendkívül gyengék vagyunk. Minden más magyarázkodás. (A televíziós interjúban Pacsi Bálint arra is kitért, hogy muszáj lesz igazolnia a Haladásnak.)

Bódog Tamás: Jól kezdtük a mérkőzést, azonban 15-20 perc után a Haladás átvette az irányítást. Ebben az időszakban szerencsénk is volt, mert jobban játszott a Haladás. Az első félidő igen nehézre sikeredett, a második viszont teljesen rendben volt. Ugrai Roland megértette, hogy a második félidőben kell jönnie, mert akkor egy fáradtabb Haladásra tud ő is és Nono is "rámenni", és ez így is lett. Megérdemelten nyertünk.

 
 
 • 4Tila2017október29.13:05ÚjVálasz

  Te is fiam Brútusz?
  Most nem valamelyik volt játékos következik, mint mészáros. Most Csertői A.-nál a kés! bár volt játékosunk is.

   
 • 3salfai2017október28.22:32ÚjVálasz
  Idézet: Tila
  Utoljára fazont szegényes alapanyagból Artner T. volt képes adni. Ha már Trapattóni foglalt, nem kellene Tomit megkérdezni ráér-e?


  ...

  Vagy a Szentest?

   
 • 2Tila2017október28.20:26ÚjVálasz

  Utoljára fazont szegényes alapanyagból Artner T. volt képes adni. Ha már Trapattóni foglalt, nem kellene Tomit megkérdezni ráér-e?

   
 • 1salfai2017október28.20:16ÚjVálasz

  Egyénileg voltak jó villanások. Számoltam - hat olyan helyzetünk volt amiből gólt szerezhettünk volna.
  A csapat viszont nem működött - ez pedig edzői hiba Ért ez az ember egyáltalán a focihoz, vagy csak egy pedálgép.
  Az igazi bűnös aki ezt az embert megtette a Haladás vezető edzőjének, utána az következik aki a Mészölyt megbuktatta.
  Mikor veszik már észre, hogy a Halmosi nemhogy nem húzóember hanem egy nagy nulla?
  Például a Jánvári a sérülése előtt egészen jól játszott beállóst akkor most miért ez két szerencsétlen (Devecseri, Jagodics) játszik
  Az elmenteken (Kovács I, Radó A. Ugrai Roland 2x, Simon Ádám 2x, Gaál Bálint, Hegedüs Jani, Guzmics R., Nagy Gábor, Iszlai Bence) nagyon hiányzik a Németh Márió és a Jancsó András is.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!