Így látta a két vezetőedző

Mindketten kiemelték a szerencsefaktort.
 
 
 
 
 

Így látta a két vezetőedző

Mindketten kiemelték a szerencsefaktort.

Mészöly Géza: Nagyon sokat tett csapatom a mai mérkőzésen, fegyelmezetten futballoztunk, mindenki jól odatette magát. Lezártuk a területet a gyors vendégjátékosok elől, igazi ikszes meccset játszottunk a szervezett Honvéd ellen. Mindkét oldalon főleg pontrúgásokból veszélyeztettek a csapatok. Nem állt mellénk a szerencse, pedig ahogy mondtam is, sokat tettünk érte. Sajnos David Williamset izomfáradtság miatt le kellett cserélni, sorozatban játsszuk a meccseinket, nem akartunk kockáztatni. Ugyanakkor a fiatalok jól szálltak a meccsbe. Sokáig keseregni nem lehet, szerdán már az MTK ellen lépünk pályára.

Marco Rossi: Elégedett vagyok, fontos három pontot szereztünk egy olyan Haladás ellen, amely az utolsó lehelletéig, az utolsó labdáig, az utolsó percig az utolsó véréig küzdött. Kemény, férfias küzdelemben nyertünk, fontos volt, hogy sikeresen akadályoztuk meg a Haladás kontráit. A hazai együttesnek volt két kapufája, így ha a szerencse segítségével is, de megérdemelten nyertünk. A hazaiak inkább rögzített szituációkból voltak veszélyesek. Az utolsó pillanatban történtek miatt Baráth Botondnak annyit mondtam az öltözőben, hogy ha ki akar nyírni, akkor igazán jó úton jár...

 
 
  • 1salfai2017április09.13:36ÚjVálasz

    Szerencsések voltak a mocskos pesti bíróval aki nem fújta be az Eppel kezezését.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!