Így látta a két vezetőedző

Győzelmet hozott a Halinak a módosított hadrend.
 
 
 
 
 

Így látta a két vezetőedző

Győzelmet hozott a Halinak a módosított hadrend.

Urbányi István: Nem az első olyan meccs ebben a szezonban, amikor nem érdemeltünk vereséget. Magunkat hoztuk rossz helyzetbe, hiszen pár perc után gólt kaptunk. A lövések és a helyzetek alapján 5–2 lehetett volna ide az első félidőben. Arról beszéltünk a szünetben, hogy kell egy gól mielőbb – jött is ez, ám viszonylag későn. A végén sok mindennel próbálkoztunk, Radeljic előremenetele hozta meg a találatot. Sok helyzetünk és sok kapuralövésünk volt, de csak egy gólt értünk el. Nagy energiát mozgósítottak a játékosok, nem lehetett panaszom rájuk. A Paks és a Hali ellen 6 pontot kalkuláltunk, a Vasas ellen ikszet: a tervezésből két pontocska lett. A potenciál bennünk volt a bajnoki meccseken, de olcsó kifogás az, hogy nem érdemeltünk vereséget. Azonban a mi esetünkben a döntetlen sem ért vagy érne sokat. Kellene a sikerélmény számunkra, egyfajta visszaigazolásként azért a munkáért, amit a játékosok elvégeztek, sajnos, ma ebben nem volt részünk.

Mészöly Géza: Az elmúlt hetekben is láttam a tréningeken azt, amit ma a pályán. Sokkal jobban működtünk csapatként, mint az Újpest ellen. Visszaköszönt a heti edzésmunka: ilyenkor persze egy kis szerencsénk is van. Miénk volt az első gól – ha nem mi szereztük volna, fordított helyzetben mi kerültünk volna padlóra. Jött a második gól, és volt esély a harmadikra, így egy kicsit izgalmas lett a vége. Biztos, hogy hosszú távon a szerencsével hadilábon áll a Gyirmót. Dinamikusak voltunk, végig bírtuk a meccset, sok jó egyéni teljesítménnyel: kiemelném Király Gábort és Halmosi Pétert. Kiélezett meccs volt, de nem voltak remegő lábak. Készültünk a szélre is, figyelünk most már mindenre. Kovács Lóránt ma egy szabad pozícióban játszott: már a gólja előtt is voltak megoldásai, a találata pedig zseniális volt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!