Így látta a két vezetőedző

Mészöly Géza büszke és örül, hogy fegyelmezetten játszott csapata.
 
 
 
 
 

Így látta a két vezetőedző

Mészöly Géza büszke és örül, hogy fegyelmezetten játszott csapata.

Mészöly Géza: Rettentően büszke vagyok a csapatra, mert taktikailag fegyelmezettek voltak a fiúk. Óriási odaadás, csapategység, figyelem és nagyon jó egyéni teljesítmény jellemezte ma a Haladást. Hiába volt egy nappal több pihenőideje a DVTK-nak, mi jó erőben voltunk, végig bírtuka tempót. Meg is leptük a Diósgyőrt az összeállítással, a felállással és a teljesítménnyel, amit végig tudtunk vinni az elsőtől az utolsó percig. Nagyon jó a DVTK, ma sem játszottak alárendelt szerepet, de felülmúltuk őket. Nem volt területe a DVTK-nak, tanácstalanok voltak, minden rést le tudtunk zárni. Négy fiatallal kezdtünk - ez úgy gondolom egyedülálló! Kiemelném Jancsó András és Kiss Bence produkcióját: előbbi gólt szerzett, utóbbinak pedig ijedtségre sem jutott ideje a kezdőcsapatba való bemutatkozáshoz. Mindketten átlag feletti teljesítményt nyújtottak.

Bódog Tamás: Az első félórában értékelhetetlen volt, amit nyújtottunk, ezt a periódust a Haladásnak ajándékoztuk. Számomra ebben a pillanatban talány, hogy miért nem voltunk kellőképpen agresszívak, és miért hiányzott a játékunkból az a hozzáállás, aminek meg kellett volna lennie. Hiányoltam az erőt, ez azonban az én felelősségem, mert valószínűleg én nem tudtam a játékosokat megfelelő állapotba hozni. A bekapott gól után megpróbáltunk visszajönni a mérkőzésbe, hellyel közzel sikerült is. A mérkőzésnek volt egy fázisa, ahol jobbak voltunk, de ezt követően annyira kinyíltunk, hogy kontrázni tudtak a hazaiak. Ebből jobban építkeztek. Sajnálom, hogy ezt kell mondani, de teljesen megérdemelten győzött ellenfelünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!