Így látták az edzők

Vereséggel búcsúzott a szezontól a Haladás.
 
 
 
 
 

Így látták az edzők

Vereséggel búcsúzott a szezontól a Haladás.

Mészöly Géza: Bánt és fáj a vereség. Ennek ellenére gratulálok a csapatnak a 6. helyért! Langyosan kezdtük a mérkőzést, de 0–1 után átvettük a játék irányítását. Kimaradtak a helyzeteink ekkor és a második félidő elején is. Amikor sikerült egyenlítenünk, úgy éreztem, akár meg is fordíthatjuk a meccset. Egy védekezési hiba megpecsételte a sorsunkat: ki lehet kapni, de akartunk-mentünk-hajtottunk, így a közönségtől is pacsit kaptunk, nem pedig füttyszót. Sokszor azért is nem tudtunk támadni, mert a védekezésünk nem volt rendben. Technikai fölényünk megvolt a 30. perctől, de nem feküdt nekünk, hogy futnunk kellett az eredmény után.

Urbányi István: Hosszú szezonon vagyunk túl. Sokféle győzelem van - ezt mondtam a játékosoknak is, lesz még benne részük - ezt azonban azt kértem, tegyék becses helyre. Tiszteletet érdemelt ez a sikerünk. Az egész bajnokság során hihetetlen balszerencsések voltunk. Emellett sokat hibáztunk is. Öten hiányoztak ma, volt egy újoncunk is, és ma is bizonyítottuk: ellenünk soha, senki nem mehetett biztosra. Köszönöm a játékosok hozzáállását és nagyon sok sikert kívánok a Gyirmót FC Győrnek és valamennyi játékosomnak a következő szezonra. Remélhetőleg nemsokára az első osztályban is győri házi rangadót nézhetek majd!

 
 
  • 1salfai2017május27.22:23ÚjVálasz

    Tőlem még a füttyszón túl is kaptatok, nem dicséretet. Így elcseszni az ember hangulatát sajnálom a 17 000.- HUF-t amit a bérletre költöttem. De ezzel a gyalázatos játékkal, hozzáállással mindent leromboltatok ugyanúgy mint 2009-ben amikor kikapott az a kutya csapat a zetétől az utolsó meccsen. Ezekből a földigvalag bakkecskékből meg nem lesz semmi, menjenek a Meggyes után Dorogra. Egy év múlva NB2 ha nem lesz gyökeres változás.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!