Így látták az edzők

Csertői Aurél szerint a Haladás volt az agresszívebb. Mészöly Géza újoncot avatott.
 
 
 
 
 

Így látták az edzők

Csertői Aurél szerint a Haladás volt az agresszívebb. Mészöly Géza újoncot avatott.

Mészöly Géza: Megdolgozunk a 2–0-s győzelemért. Jó helyen volt a paksiaknál a labda, így nekünk jól megszervezett védekezéssel kellett kirukkolnunk. Kevés helyzetet tudtak a vendégek kialakítani. A pontrúgásokra külön készültünk: az övékét jól védekeztük le, míg kétszer ilyen szituáció után tudtunk gólt szerezni. Fegyelmezettek voltunk, jól jöttünk át védekezésből támadásba. Erőn felül teljesítünk ebben a bajnokságban is, de a hátralévő meccseken is megteszünk mindent. Winkler András ott kellene, hogy legyen az U17-es válogatott keretben, ez most még nem jött össze, de ma debütálhatott az NB I-ben.

Csertői Aurél: Sajnos nem volt átütőerő a csapat támadószekciójában. Az, hogy gólokat kapunk, benne van a játékunkban, mindkétszer óriási hibát követtünk el. Nem tudtuk megbontani a Haladást, jól védekeztek. A mezőnyben focizgattunk. Nem voltunk elég agresszívek. Ez a Haladás erőszakosan futballozott, és legyőzött bennünket.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!