Így látta a két vezetőedző

Oenning szerint kulcs volt, hogy a Haladás nem adta fel, gratulált is ezért.
 
 
 
 
 

Így látta a két vezetőedző

Oenning szerint kulcs volt, hogy a Haladás nem adta fel, gratulált is ezért.

Mészöly Géza: Inkább megszereztünk egy pontot, mint kettőt elveszítettünk egy izgalmas, jó mérkőzésen. Jól kezdtük a második félidőt, igazi csapatteljesítménnyel értük el ezt. Öt fiatallal kezdtünk, de a cserék is hozzátettek a mérkőzéshez. Tudatosan építgetjük őket, ezért külön is örülök, hogy ponttal jöhettünk le a játéktérről. Tóth Mátét 90 percre hagytam volna fent, de a héten érettségizett, rúgást is kapott, ezért cseréltem le. 1–1-nél nagy helyzete volt, legközelebb bemegy! Igazi csapatmunka volt a mai!

Michael Oenning: Esélyünk volt a győzelemre, sajnálom, hogy szervezettségünket elveszítettük, ezért nem nyertünk. A mezőnyjátékot tekintve úgy érzem, jobbak voltunk. Előnyt tudtunk szerezni, de ezt megtartani már nem sikerült. A Haladás sosem adta fel, tisztelet jár a produkciójukért. Sajnálom, hogy nem használtuk ki a Ferencváros döntetlenjét. Hogy mire lesz elég ez a pont, az a következő két hétben eldől.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!