Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Mezőkövesd Zsóry FC 

Végre négy gól!

Szivics szerint a büntető jogtalan volt. Fotósunk képe alapján azonban téved.
 
 
 
 
 

Végre négy gól!

Szivics szerint a büntető jogtalan volt. Fotósunk képe alapján azonban téved.

Mészöly Géza: Ha már az én születésnapomon nem sikerült győzni, akkor annak örülhetünk, hogy Király Gáborén megvan a három pont! Dicsérendő, hogy amit megbeszéltünk, azt betartották a srácok. Fontos volt, hogy szünet után azonnal visszavettük a vezetést. Örülök, hogy négy gólt rúgtunk – ilyen nagyon régen volt a Haladás életében. A góllövéssel hadilábon álltunk, a felkészülés során is így volt ez, így külön boldogságot jelent, hogy ennyi találatot szereztünk.

Szivics Tomiszláv: Kulcspillanat volt a büntető – ezt csak a játékvezető látta! Hétről-hétre ilyen dolgokkal kell megküzdenünk, biztos vagyok benne, hogy nem volt 11-es! Visszanézzük az esetet: ha mégis az volt, akkor elnézését fogok kérni, de ha nekem van igazam, akkor tőlünk ki fog elnézést kérni? Ez eldöntötte a mérkőzés sorsát! Ezek után is próbáltunk egyenlíteni, de a Haladás lekontrázott bennünket. Két hasonló gólt kaptunk, a belső védőink lesre állítással próbálkoztak, de nem sikerült nekik. Gratulálok a Haladásnak a győzelemhez, mi pedig a következő mérkőzésre készülünk.

 
 
  • 1salfai2017április01.22:54ÚjVálasz

    Igaz, ami igaz nem volt rossz ez a Szivics csapat, de így értékesebb a győzelem.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!