Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 

Hatpontos meccsen nyert a Haladás

Michal Hipp ismét kiemelte a szurkolók támogatását.
 
 
 
 
 

Hatpontos meccsen nyert a Haladás

Michal Hipp ismét kiemelte a szurkolók támogatását.

Pintér Attila: Jól kezdtük a találkozót, rúgtunk egy hatalmas gólt. Ezek után is mi irányítottuk a játékot. Érthetetlen számomra a 11-est, mármint az, hogy miért követte el a szabálytalanságot a játékosunk, nem tudom megfejteni: nincs is ott a labda és mégis faultolt. De azt gondolom, hogy, ami az egyik oldalon 11-es, az a másik oldalt is az kellene, hogy legyen, és mindenkit kérek és remélem, hogy ez is bekerül az összefoglalókba. A csapat becsülettel ment előre és a 86-87. perc környékén ezzel a 11-essel – már, ha megkaptuk volna – visszahozhattunk volna egy pontot. Ez nem sikerült. Emellett hallottam azt is, hogy mit mondott az asszisztens a második gól előtt a játékvezető fülére: „pont fordítva kellett volna ítélni!” – számomra ez érdekes. A játékosom nem csinál semmit, belefut a csatár, és ők rúgnak szabadrúgást. Az pedig törvényszerű, hogy pont ilyen gólokat kapunk. A múlt fordulóban szögletet rúgott az ellenfél, ahelyett, hogy mi kaptunk volna szabadrúgást. Nem jövünk ki jól a fordulópontokból. Képzeljük el azt, hogy mi kapjuk meg azt a szabadrúgást, és abból mi rúgunk gólt! Nagyon kíváncsi leszek, hogy megnézik-e a kérdéses szituációkat. Döntse el mindenki, hogy 11-es volt-e, illetve, hogy nekünk kellett volna rúgni. Gratulálok a Haladásnak. Nekik ez nagyon jól jött. Voltak olyan periódusok, amikor jól futballoztunk, voltak olyanok, amikor pontatlanok voltunk. Ismét meg kell tanulnunk nyerni, hogy sikerrel vegyük azokat az akadályokat, amelyek előttünk állnak.

Michal Hipp: Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, egész héten így készültünk. Aktívan szerettünk volna játszani, győzelemre törtünk. A második gól után nem hoztam be védőt, hanem inkább támadót: nem őrizni szerettük volna az egygólos előnyt, hanem tovább növelni – az mindig veszélyt jelent, ha egy csapat ráül az eredményre. A hazaiak hamar előnyt szereztek, de a játék kiegyenlített volt, annak ellenére, hogy mély talajon kellett futballoznunk. Egy célunk volt azonban, ez pedig a három pont megszerzése, és ebben sikeresek voltunk ma – de ne feledjük, ebben szerepe volt a minket elkísérő szurkolóinknak is. Ebben a hideg időben ennyien eljöttek és végig buzdítottak bennünket?! Köszönet érte! Dicséret illeti a csapatomat: a bekapott gyors gól után nem roppantunk meg, tovább játszottunk a mi játékunkat, és sikerült is fordítanunk. Megint rendben volt a szívünk és az eszünk, úgy érzem, megérdemelten nyertünk.

 
 
 • 4realista2017december04.15:05ÚjVálasz

  Pontositok: 712 nézőből 200 szombathelyi és min.100 HAL szimpatizáns a környékből...
  Kifizetődő a felcsuti erőlküdés???

   
 • 3nagy5208312017december03.21:45ÚjVálasz

  Jujj!

   
 • 2realista2017december03.08:24ÚjVálasz

  Gabi papa nem csak seggnehéz,hanem agyilag is lelassult.
  Mi lesz a VIDI ellen az oldalról belőtt és ötös környékére beivelt labdáknál?
  Már most beleborzongok...

   
 • 1nagy5208312017december02.20:59ÚjVálasz

  Ennek a bunkó Pintyőnek csak nem jön meg az esze! Sőt! Ahogy öregszik, egyre rosszabb! Gabi bácsi megint nagyot repült! A videjó alapján sajnos későn indult a látványos produkcióra! Hát a reflexek...?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!