Haladás csapat 2019 jan 31. 

Eladó a Haladás?

Sajtóhírek szerint egymilliárd-párszáz millióért vihetik a fociklubot.
 
 
 
 
 

Eladó a Haladás?

Sajtóhírek szerint egymilliárd-párszáz millióért vihetik a fociklubot.

A Sportfaktor.hu értesülése szerint rendszeresen csúszik a játékosok fizetése, azaz a hétvégi Felcsút elleni találkozóra úgy készülnek a labdarúgók, hogy a múlt havi bérüket még nem kapták meg.

A Rangadó.hu úgy tudja, a klubot működtető kft. tartozása immár több százmillió forintra rúg, ráadásul a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság vevőt keres: állítólag a tartozás átvállalása mellett 800 millió forintért bárki megveheti a futballcsapatot.

Utóbbihoz annyit tennénk hozzá, hogy nagy valószínűség szerint a három tulajdonos közül sem az Önkormányzat, sem a Haladás Marketing Kft. nem árulja a tulajdonrészét, azaz a Kft. legnagyobb tulajdonosának, a Halmill Kft.-nek a része lehet eladó.

Jövő héten az NB I-es bajnokság utolsó előtti hónapjába lépünk: azért is jó lenne tisztázni a pénzügyeket, mert ilyenkor már a jövő évi licencekérelem beadása is esedékes. Nem szeretnénk Győri ETO-, Pécsi MFC-, vagy Kecskeméti TE-sorsra jutni!

 
 
 • 14sala2019március31.13:54ÚjVálasz

  Amúgy senki nem beszélt városi finanszírozásról !

   
 • 13Szup2019március30.17:36ÚjVálasz
  Idézet: sala
  Ide jutottunk, amelynek lényeges bűnrészese a város vezetése! Meg sem kisérelték, hogy befolyásukat, tekintélyüket /??
  ...

  pontosan mit kellene Szombathelyről reklámoznia a Haladásnak? Amúgy ismeri kft. üzleti összetételét és társasági szerződését? Szerintem nem a városnak kellene finanszíroznia egy magán futballklubot.

   
 • 12sala2019március29.13:23ÚjVálasz

  Ide jutottunk, amelynek lényeges bűnrészese a város vezetése! Meg sem kisérelték, hogy befolyásukat, tekintélyüket /??/ kihasználva a Haladással közösen reklám, névhasználati stb szerződéseket kössenek nagy céggel de főként bankok valmelyikével. 30-40 pénzintézet létezik !!! Persze egyszerűbb zebrákat avatni.
  Sikerülhet tönkrevágni a város egyik legnagyobb reklámértékét, több ezer ember szórakozását. Az aranyrészvény nemcsak azt jelenti, hogy egyetértenek valamivel.
  Sajnos úgy néz ki az új többségtől sem várhatunk jót. Azzal kezdték, hogy mintegy 50 %-kal faragtak le a Haladás közvetett támogatásából. Úgy hírlik, hogy kimondottan Haladás ellenesek egyesek, és nincs egy kimondottan karizmatus, aki pl.sikerrel venné fel a kapcsolatot bankokkal. A labdarugás ellenességel akarnak híveket szerezni, mint a másik oldal a migránsozással ? Szomorú...De a remény hal meg utoljára.

   
 • 11Szup2019március29.13:22ÚjVálasz
  Idézet: fe-fe
  Nagyon megérett a helyzet Illés Béla távozására...meg a haverjaiért sem fogunk könnyeket ejteni, takarodjanak Szombathelyről.
  ...

  Hallod, 800millóért hajlandóak lelépni.

   
 • 10Tila2019március29.07:51ÚjVálasz

  Ugye a markológép megjelenése a városmaketten nem volt véletlen?!
  Most aztán cipelhetik egy amatőrré váló klub profi standionjának fenntartási terheit. Így jár az a település, akinek vezetése vízcsap avatássál múlatja idejét a fajsúlyosabb dolgok helyett. Jó őket a foci nem érdekli, de könyörgöm legalább az imázst lássák, melyet e 100 éves klub neve kivívott: a megyének, a városnak!.
  Álljanak már a sarkukra! És mielőtt Illésék lelépnek (jegyzők bevonásával) szigorú végelszámolást kell tartsanak, mert még a stadiont és az egyéb ingatlanokat is viszik.

   
 • 9mike742019március28.10:33ÚjVálasz

  Gondolom a sok pénz ami bejött a tehetségek eladásából ment a zsebbe inkább mint hogy visszaforgatták volna a csapatba.

   
 • 8mike742019március28.10:30ÚjVálasz

  a Hali legendák nagyon értenek hozzá hogy rombolják le azt amit hosszú évek alatt felépítettek Illés , Halmosi lassan Király Gabi is. :(

   
 • 7cupi2019március28.10:19ÚjVálasz

  Nicsak! Egy- két migráns is játszik? Jogos a "migráncs" vizsgáló bizottság felállítása, a Falcot is beleértve.

   
 • 6rheingold19262019március28.10:13ÚjVálasz

  Amikor egy céget tönkre vágnak akkor kell olcsón megvásárolni. Remélem a vevő a Mészáros klán egy oszlopos figurája lesz. Nekem aztán édes mindegy, én sem járok meccsre már közel 30 éve. Minek? Imádtam a focit, de aztán egy ominózus meccs után abbahagytam....Jól tettem! Én a jelenlegi helyzetben egy fityinget sem áldoznák egyetlen csapatra sem. Ott a TAO, meg a belépők éljenek meg abból. Bevallom az önkormányzat helyében teljesen kivonulnék a Haladásból és csak azokat a sportágakat támogatnám, amelyek nem kapnak TAO-t! Ennek van logikája!

   
 • 5fe-fe2019március28.08:10ÚjVálasz

  Nagyon megérett a helyzet Illés Béla távozására...meg a haverjaiért sem fogunk könnyeket ejteni, takarodjanak Szombathelyről.

  Akárki is jönne helyettük, talán a helyi kötődésű fiatalokat jobban meg fogja becsülni és nem fog nyugdíjas profikat meg semmit érő idegenlégiósokat alkalmazni.

   
 • 4Tila2019március28.06:42ÚjVálasz

  Ha lehet várjanak szombatig, az ötösből megveszem és ígérem rendbe is teszem!
  Csak az NB2-ből válogatva (plusz az utánpótlásból) garantáltan NB1-es élcsapatom lesz.

   
 • 3busz20132019március28.01:27ÚjVálasz

  25 éve nem járok Haladás meccsre. Sajnálom a belépőjegy árát az ilyen mutyikhoz...

   
 • 2salfai2019március27.20:29ÚjVálasz

  Gyanítom, hogy a háttérben mennek is az alkudozások, a felek minél jobb pozíciót kívánnak kialkudni maguknak - ami természetes is. Nyilván a helyzet jelenlegi állás szerint nem publikus. Én csak remélem, hogy legalább ilyen vagy jobb tulajdonosa lesz a csapatunknak!

   
 • 1tzytz2019március27.19:59ÚjVálasz

  Mi a kérdés? A z első fordulók után már mindenki tudta, hogy eladják a klubot, és a vevő is megvan.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!