Megkezdte a Haladás a felkészülést 

Megkezdte a tavaszi felkészülést a Haladás

Egy új arc is feltűnt.
 
 
 
 
 

Megkezdte a tavaszi felkészülést a Haladás

Egy új arc is feltűnt.

A Michal Hipp vezette szakmai stáb irányítása mellett megkezdte a felkészülést a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A 2017/2018-as bajnokság tavaszi idényében 14 tétmérkőzés vár még a zöld-fehérekre. A remek hajrának köszönhetően (a három leggazdagabb magyar klubot verték meg a vasiak az utolsó három fordulóban) a 10., azaz még éppen bennmaradást érő helyről vágnak neki az alapozásnak a fiúk.

Az első nap edzése az Illés Akadémián zajlott. Egy új arccal találkozhattunk. Szilvási Péter – aki a DVSC-vel decemberben szerzősét bontott – középső védő, 24 éves lesz a nyáron. Három alkalommal volt tagja az U21-es válogatottnak.

Egy hiányzója volt a csapatnak: Myke Bouard Ramos nem volt ott még az edzésen, szerda este érkezik vissza a brazil támadó. Csütörtökön a gárda terheléses teszten vesz részt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!