Megkezdte a Haladás a felkészülést 

Az Eperjes lesz a hiányzó láncszem

Jövő szombaton itthon játszik felkészülési mérkőzést a Haladás.
 
 
 
 
 

Az Eperjes lesz a hiányzó láncszem

Jövő szombaton itthon játszik felkészülési mérkőzést a Haladás.

A törökországi edzőtábor két kérdőjelét leszámítva kialakult a Haladás menetrendje. Az eddigi hiányzó láncszem a jövő szombat volt, de mára kiderült, hogy a felvidéki Eperjessel (Tatran Presov) játszik a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.

A magyarhoz hasonlóan tizenkétcsapatos Fortuna Ligában - ami a szlovák első osztály - a 11. helyen álló eperjesiek ellen akár pályára is léphet Kristián Kolcák. A remek felépítésű belső védő próbajátékon szerepel a vasiaknál. A neve onnan lehet ismerős, hogy a Gyirmót csapatában láthattuk Magyarországon 2017 tavaszán.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás – Tatran Presov találkozó tehát január 20-án lesz, a kezdési időpont 11:30 óra, a helyszín nagy valószínűség szerint az Illés Akadémia műfüves pályája lesz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!