Elverte a Fradi a Haladást

Nem volt esélyünk a Groupama Arénában.
 
 
 
 
 

Elverte a Fradi a Haladást

Nem volt esélyünk a Groupama Arénában.

A Ferencváros már az ötödik percben megszerezte a vezetést. Lovrencsics Balázs tett középre egy labdát, amit Moutari senkitől sem zavartatva lőtt be Király Gábor kapujába. 1-0.

A gól után is a Fradi játszott jobban, a 7. percben Bosnjak mentett óriásit Batik fejesénél, a 19. percben pedig Lovrencsicsnek volt egy nagy helyzete, kihasználva a Haladás kapuja előtti kavarodást.

A 29. percben egyenlíthetett volna a Haladás, de Bosnjak beadásából hiába került helyzetbe Tóth, nem tudta berúgnia ziccert.

A második félidő rengeteg szabálytalansággal, és rengeteg ápolással kezdődött. Az 57. percben megijedt mindenki: egy beívelésnél Dibusz nagyon eltalálta Simon Ádámot, akit hosszasan kellett ápolni.

A 65. percben Moutari beadása elszállt Varga feje felett, pedig ez nagy lehetőség volt. A 73. percben pedig Priskin fejelt közelről, de Király magabiztosan védett.

A találkozót a 82. percben döntötte el a Fradi. Böde Dániel Lovrencsics beadását fejelte a lécre, ami onnan a gólvonalon túlra pattant. 2-0.

Az eredmény már nem változott, a Fradi megérdemelten nyert.

 
 
  • 2realista2017augusztus20.14:09ÚjVálasz

    A képen egyértelmü.Mutarinak gyakran csak a hátát látták és messziről a haladás védők...Mészöly végre megtanithatnák őket,az ellenfelet nem leszerelni,hanem megelőzni könnyebb és eredményesebb.

     
  • 1salfai2017augusztus19.23:37ÚjVálasz

    Felhozó csapat vagyunk. Most a bödét hoztuk fel.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!