MLSZ ellenőre 

280.000-be fájt a múlt szombati meccs

Negyedmilliós csekket kap a két klub egymás szidalmazásáért.
 
 
 
 
 

280.000-be fájt a múlt szombati meccs

Negyedmilliós csekket kap a két klub egymás szidalmazásáért.

Csodálkoztunk, hogy kedden nem jött ki fegyelmi határozat a Hali–Fradi összecsapás után: akkor csak annyi derült ki, hogy az öt sárga lap miatt 30.000,- Ft-ot kell fizetnie a szombathelyieknek.

Ami késik azonban, az nem múlik. Ma is összeült a Fegyelmi Bizottság és az alábbi határozatot hozta:

„A FEB a Haladás – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért és szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 250.000 Ft, az FTC-t, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 250.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.”

Egy kis magyarázat: visszaesők azért vagyunk, mert egy éven belül volt már hazai "balhénk" (sörrel való locsolkodás a Puskás elleni soproni meccsen). A "rendezéssel kapcsolatos szabályzati magatartás" tétele pedig abban nyilvánult meg, hogy a biztonságiak közül voltak olyanok, akiken nem volt megkülönböztető mellény.

Forrás: www.mlsz.hu, fotó: Vond

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!