Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 

Így látta a meccset Thomas Doll és Michal Hipp

"Nem tudom megdorgálni csapatomat" - mondta a felvidéki edző.
 
 
 
 
 

Így látta a meccset Thomas Doll és Michal Hipp

"Nem tudom megdorgálni csapatomat" - mondta a felvidéki edző.

Thomas Doll: Nehéz szülés volt, sajnos az elmúlt mérkőzések és most is nagy hibákat követünk el hátul. Ezek a jól elvégzett heti munkát tönkre is tehetik. Szerencsére összeszedtük magunkat, csak az első félidőben hét helyzetet alakítottunk ki, és sikerült megfordítani a mérkőzést, aminek nagyon örülök. A második félidőben ügyelni kellett arra is, hogy a Haladás nehogy kontraakciókkal megverjen bennünket. Mostantól minden mérkőzés döntőnek számít.

Michal Hipp: Több volt ebben a meccsben: az első tíz percben voltak lehetőségeink a gólon kívül is, ki tudja, mi lett volna, ha megszerezzük a másodikat... Igaz azonban, hogy a Paks is kettőt lőtt a múlt héten, de nem tudott három ponttal távozni. Ami bosszant, az az, hogy Miha Blazicra külön fel is hívtam a figyelmet - ahogy Szombathelyen, most is szöglet után talált be nekünk - mégsem tudtuk hatástalanítani. Biztos voltam benne, hogy a Fradit a saját közönsége hajtja-űzi, így támadnunk is kellett, de megdorgálni a csapatomat igazából nem tudom. A Ferencvárosnak az utolsó percig küzdeni kellett.

(via NSO)

 
 
  • 1salfai2018április29.09:57ÚjVálasz

    Bár a Balmaz ellen játszottunk volna ilyen jól!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!