Stadionavató ünnepség a Haladás Sportkomplexumban 

Jövő pénteken jön A Futball Éjszakája

Az érdeklődők többek között sportfoglalkozásokon vehetnek részt, bejárhatják kedvenc csapatuk stadionját vagy akár összemérhetik tudásukat játékos feladatok során a klub futballistáival.
 
 
 
 
 

Jövő pénteken jön A Futball Éjszakája

Az érdeklődők többek között sportfoglalkozásokon vehetnek részt, bejárhatják kedvenc csapatuk stadionját vagy akár összemérhetik tudásukat játékos feladatok során a klub futballistáival.
A hazai labdarúgó egyesületek és a labdarúgás népszerűsítéséért rendezik meg első alkalommal 2018. szeptember 7-én, pénteken "A Futball Éjszakája" eseményt.

Az országos rendezvényen a helyi eseményeket a résztvevő klubok alakítják, így helyszínenként eltérő lehetőségek várják az érdeklődőket, így a kezdési időpont és a befejezés is egyéni.

A futball szeretők sportfoglalkozásokon vehetnek részt, így a szurkolóknak kortól függetlenül lehetőségük nyílik arra, hogy például különböző képzéseken (kapusedzés, technikai képzés, szabadrúgás gyakorlás) vagy bemutató edzéseken éljék át az élsportolók mindennapi feladatait. Az érdeklődők a stadionok kulisszái mögé is betekinthetnek, megtekinthetőek lesznek az öltözők, a rehabilitációs helyiség, a fitnesz terem vagy akár a VIP szektor is.

A "Futball Éjszakája" programjai részben előzetes regisztrációhoz kötöttek, amit az érdeklődők a www.futballejszakaja.hu oldalon tehetnek meg. A rendezvény belépő díja gyermekek számára 100, míg a felnőttek részére 500 forint. A karszalag az első kiválasztott stadionnál váltható meg, s az ott átvett karpereccel az összes helyszín meglátogatható. A sportfelszerelésről a látogatóknak maguknak kell gondoskodniuk.

Szombathelyen a Haladás stadionjában 17 órától 21.30-ig várják az érdeklődőket. Teqballbajnokság, stadion-túra, kvíz, dedikálás és különböző ügyességi játékok (Esport-, célba rúgó-, fejelő- és dekázóverseny) szerepelnek a programok között.

Regisztrálni a https://futballejszakaja.hu/csapat/szombathelyi-haladas/ címen lehet.
 
 
 • 2lalika2018augusztus31.09:40ÚjVálasz

  Milyen "példára" gondolsz???

   
 • 1OhneGetzi2018augusztus31.00:31ÚjVálasz

  A brutál költségek és elégedetlenkedések miatt ki kell eresztetni a gőzt a polgárokkal...
  Könyörgöm, legalább a Vidi példája legyen motiváló ebben a posványban...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!