Gaál Bálintot megvette a Vasas - HIVATALOS

Elveszítheti házi gólkirályát a Haladás.
 
 
 
 
 

Gaál Bálintot megvette a Vasas - HIVATALOS

Elveszítheti házi gólkirályát a Haladás.

A hírt a Vasas honlapja időközben megerősítette.


A Rangadó.hu értesülései szerint Gaál Bálintra, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás gólerős támadójára is szemet vetett a Vasas FC-nél. Úgy tudjuk, a játékos tavasszal már a fővárosi együttest erősíti.

A 25 éves támadó remek őszt tudhat magénak: 14 bajnokin szerzett hét góljával a csapat legeredményesebb játékosa.

 
 
 • 9realista2017január17.20:57ÚjVálasz

  Hamar rájön a Vasas,hogy vasi szülöttünk még mindig nem tud egy labdát levenni,eddig mázlija volt.
  Remélem egy éve mulva nem veszi Toth Miklos kölcsönbe vissza...
  Érdemtelenné vált, el kell felejteni.Itt öregkoráig játszhatott volna szeretetben,ott hamar kispadra,majd a fakóba kerül..Sajnos!

   
 • 8salfai2017január17.00:33ÚjVálasz

  Ezidáig azt mondták a húgyagyú focisták, hogy azért mennek el a Haladásból, hogy fejlődjenek az új helyen, most meg azt mondják, hogy nincs perspektíva itt. Milyen perspektíva kell ezeknek a majmoknak? Egyfordulós BL vagy EL selejtező? Fejlődés? Volt aki eljutott a III/III-ig a többiek meg a kispadig. A pénz meg amit keresnek mind valamilyen formában maffiapénz, ha eljön az igazság napja úgyis vissza kell fizetniük. Bizonyos pletykák szerint egykori kedvencünk átigazolásakor a Haladás kapott fél millió forintot, a sztárocskánk (azóta permanensen kispados) ugyanennyit, a családja ugyanennyit - adózatlanul. Ez még törvénytelen is. Engem az első SzJA fizetés után egy 5 ft-os bélyeggel bérmentesített levélben értesítettek, hogy 4 forint adóhiányom van, küldtek egy sárga csekket is, aminek az előállítási költsége úgy 15 forint lehetett. A 4 forintot befizettem.

   
 • 7belabo2017január16.23:52ÚjVálasz

  Szombathely Felcsúttá válása történetének lehetünk szemtanúi. Hogyan alakul át az egykori több mint 90 ezres, magyar viszonylatban nagyváros egy 1500 lakosú falu képére. Első lépésként az edző szeretője (a sztárolása alapján nem tudok másra gondolni) bejelenti, hogy előre akar lépni, és ezért a béna nb1-es csapat helyett egy igazi jövőt ígérő nb-2-es csapatban látja a jövőjét. Aztán elmegy a légiós, aki belátja, hogy még ide se való, majd távozik a szó valóban legjobb értelmében vett sztár, aki - bár megyei kötődésű - látja, hogy itt nincs jövő. Nem csak számára, hanem a Vas-megyeieknek úgy általában. Ezután majd a mentős polgármester lövi a gólokat, Hendebubu meg beáll hátra, és akkor biztos, hogy legfeljebb öngólokat lő, igaz, azt sokat.
  Apám bátyja 1955-ben vitt ki először meccsre. Akkor az állótribünön voltunk, később rájöttem, hogy az ülőtribün alatt be lehet mászni a legjobb helyekre. Sopronban is kijártam meccsre, mert itt születtem és ide tértem vissza.
  A Haladásnak volt már a mostaninál jobb, és gyengébb csapata is. Ennyit hazudó vezetősége azonban még sohase volt.

   
 • 6belabo2017január16.23:24ÚjVálasz

  Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy neves játékosokat igazolunk, erre ma bejelentik, hogy az egyetlen értékes játékost, Gaál Bálintot is eladták. Ilyen sokba kerül a stadion?

   
 • 5foci11112017január16.18:06ÚjVálasz

  Jobb ha megy nem nagy játékos ott majd villog hat csak ne piál jón ott is mint itt .

   
 • 4lalika2017január16.17:56ÚjVálasz

  Csak nem a hosszutávu ,komoly csapatépités a cél,hanem a sok-sok, mindenáron hasznot hozó kapkodó valóságos "embervásár"?

   
 • 3realista2017január16.16:57ÚjVálasz

  Ha ez igat,akkor itt igazán gyanus üzletelés folyik.
  Komoly vizsgálat és teljes vezetőség csere kellene,mert a csapat tönkremegy,"egyesek" meg zsirosodnak.Mészöly is kimutatta a foga fehérét,menjen a frracba,visszaa bün fővárosába!ő,de Toth Miklőst és Vörös Csabét Iléssel együtt vigye magával!
  Gaál apján meg nagyon csodálkozok....

   
 • 2penge1112017január16.13:51ÚjVálasz

  Egy Haladás soha sem tudott versenyezni a tőkeerős csapatokkal, soroljam a példákat?????
  Tóth Norbi -------------) Fehérvár
  Topor Antal -----------) FTC
  Szabó Ferike----------) FTC
  Illés Béla ---------------) Honvéd
  Radó Andris ----------) Fehérvár

  stb, stb, stb

  Ki a menedzsere a Gaálnak????
  Csak nem az MSZP helyi atyaúristene?????????????

   
 • 1kaiser32017január16.13:20ÚjVálasz

  Vajon miért nem akar itt megmaradni és ide jönni egy két játékoson kívül senki ?
  Nincs jövő kép ! Ez nem a játékosok bűne! A pénz is számít de ennyire?
  Adjatok el mindenkit ti pedig álljatok edzésbe ! Ui. A fizetéseteket ne felejtsétek el megemelni!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!