Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Videoton FC 

Végre! Hazatér Gaál Bálint!

Hosszú tárgyalássorozat végén született megállapodás.
 
 
 
 
 

Végre! Hazatér Gaál Bálint!

Hosszú tárgyalássorozat végén született megállapodás.

Visszatér Szombathelyre Gaál Bálint! A több poszton is bevethető játékos az elmúlt másfél évben a Vasas igazolt labdarúgója volt - ma azonban hazatért, és akár már a hétvégén pályára léphet a Haladás Sportkomplexumban.

Szükség is lehet az univerzális játékosra - elsősorban a támadószekcióban. Priskin Tamást egy hónapra tiltotta el az MLSZ az első fordulóban kapott piros lapja miatt, míg Michael Rabusic - miután Dejan Karan eltörte a lábát még áprilisban - még nincsen 100%-os állapotban. Egyedüli csatárként így csak a 19 éves, a múlt héten első NB I-es gólját szerző Funsho Bamgboye áll Michal Hipp rendelkezésre.

Gaál Bálint eddig 101 NB I-es mérkőzésen 23 gólt szerzett. A sitkei labdarúgó a 2015/2016-os idényben 27 találkozón 9-szer talált be, majd 2016 őszén 14 meccsen 7-szer. Ekkor vásárolta ki szerződéséből a Vasas: azon a tavaszon bronzéremig jutott az angyalföldiekkel, majd ősszel újabb öt alkalommal volt eredményes az NB I-ben. A Magyar Kupában ezüstérmes lett a piros-kékekkel. Idén év elején makacs sérüléssel küszködött, így csak májusban állhatott Michael Oenning rendelkezésére. A lejtmenetben lévő Vasast csak egy góllal tudta segíteni. Információink szerint már júniusban megkezdődtek a tárgyalások a hazatéréséről. A hosszú tárgyalássorozat végére ma került pont, így a játékos szignálhatta szerződését.

Gaál Bálint elmondta, hogy nagyon örül a visszatérésnek - amit következetesen hazatérésnek említett. Várja, hogy először pályára léphessen az új stadionban, és, hogy gólt ünnepelhessen a Hali-tábor előtt. Így legyen!

 
 
 • 6Tila2018július28.06:28ÚjVálasz

  Név elírás történt, helyesen ő: Goól Bálint!

   
 • 5kisskarcsi402018július27.19:01ÚjVálasz

  Egyetértek Bálint hazahozatalával. A hali mindig akkor volt jó, ha a keretben sok vasi, helyi kötödésü játékos szerepelt.

   
 • 4Starobrno2018július27.14:18ÚjVálasz

  Na! Egy újabb ingyenélő pénzzabáló...

   
 • 3senior2018július27.13:33ÚjVálasz

  "hétvégén pályára léphet" Akkor köszönjön be -a tegnap porig alázott- UTE-nek.

   
 • 2lalika2018július27.09:33ÚjVálasz

  ereiben vasi vér folyik,azért kell,mert földink és nem vándorló,mint pl. Gosztonyi és hasonló társai...

   
 • 1Grinch2018július27.05:38ÚjVálasz

  De miiiiiiiééééért?
  Aztán ha gond van, ismét lelép...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!