Nem tudott kapuba találni az U19-es csapat

A gyengécske Kaposvár ellen 0–0-ra végzett a Kishali.
 
 
 
 
 

Nem tudott kapuba találni az U19-es csapat

A gyengécske Kaposvár ellen 0–0-ra végzett a Kishali.

A 12. fordulóból előrehozott találkozón a Kaposvári Rákóczi-Bene Akadémia csapatát fogadta Haladás U19-es együttese. A mieink Molnár M. - Könczöl, Kovács Z., Markovics, Mészáros D. - Keresztes, Kócsa, Molnár T., Kőris - Garda, Tóth M. tizeneggyel kezdett. Az elején neki is ugrattak a mieink a somogyiaknak, de nem sikerült a kapuba találni. Meddő volt a mezönyfölény.

A játék képe 75 percig nem változott semmit: a Haladás birtokolta a labdát (érkezett Németh G., Marsai, majd Gönczö is), de egy felső kapufán kívül nem sikerült áttörni a jól védekező kaposvári falat.

Az utolsó negyedórára a vendégek kerültek helyzeti fölénybe: a Haladás fáradtnak tűnt, a kaposváriak kontrákból pedig három ziccert is kialakítottak, de ki is hagyták őket, így maradt a 0–0.

Öt meccs után veretlen a Haladás U19, de csak hét pont van a fiúk neve mellett.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!