Győzött a Haladás az MTK ellen

A 85. percben született a gól.
 
 
 
 
 

Győzött a Haladás az MTK ellen

A 85. percben született a gól.

Égetően szüksége volt a szombathelyi együttesnek a győzelemmel járó három pontra. A Gólt a 72. percben csereként beállt Gaál szerezte a 85. percben.

A legutóbbi hat meccséből immár ötször győztes, és az élvonalban maradástól már csak négypontos hátrányban lévő Haladás számára kötelezőnek tűnt a három pont begyűjtése, ugyanis az MTK - sikertelenül - a találkozó elhalasztását kérte, mivel egy vírusos fertőzés miatt a felnőtt és az U19-es keret jó néhány játékosa betegséggel küzd.


OTP Bank Liga, 28. forduló:
Szombathelyi Haladás-MTK Budapest 1-0 (0-0)
------------------------------------------

3440 néző ment ki a mérkőzésre.

A hazaiak kezdték aktívabban a feszült hangulatú találkozót, és az első negyedóra után az első nagy lehetőségüket is kialakították, míg a támadásban visszafogott fővárosiak bő fél óra elteltével jutottak el komoly lövőhelyzetig. Bár a házigazda további két nagy helyzetet kidolgozott a szünetig, gól nem esett az első játékrészben.

A fordulásra kettős cserét hajtott végre az MTK, a játék pedig nyugodtabb és helyzetekben visszafogottabb lett. Az utolsó negyedórában egyre több kockázatot vállalt a Haladás a győzelem megszerzéséért, majd a 86. percben a csereként beálló Gaál ugrott ki a védők közül, és értékesítette a ziccert. Ezzel a kiesés elkerüléséért küzdő szombathelyiek újabb értékes három ponttal gazdagodtak.

 
 
 • 5cupi2019április14.13:28ÚjVálasz

  Egy kupac szar,amit sportnak(?) hívnak.

   
 • 4tzytz2019április13.20:21ÚjVálasz

  Az MTK-sok biztos fostak...

   
 • 3Szup2019április13.20:03ÚjVálasz

  Szánalmas.

   
 • 2qwerty2019április13.19:16ÚjVálasz

  "Nemsokára jövünk a részletekkel."
  Sírjak vagy nevessek? Most már minek? Akit érdekelt az vagy kiment, vagy mint én is, keresett egy olyan oldalt, ahol élőben ment a közvetítés. Javaslom, időjárásjelentés címen írjátok le minden nap az előző nap milyen idő volt! Bár lehet hogy van akinek csak a nyugat.hu-ra szól a net előfizetése...

   
 • 1gibic2019április13.19:01ÚjVálasz

  Szoros lesz mint a kincsem derbi

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!