Győzelemmel adózott Lázár Bence emléke előtt az Újpest

A Haladás csak kapufáig jutott, Novothny volt a nyerőember.
 
 
 
 
 

Győzelemmel adózott Lázár Bence emléke előtt az Újpest

A Haladás csak kapufáig jutott, Novothny volt a nyerőember.

A csütörtökön 26 éves korában elhunyt korábbi Újpest-játékos, Lázár Bence emlékére egyperces gyászszünettel kezdődött a Haladás újpesti vendégjátéka a tavaszi szezon első fordulójában. Az első helyzet a hazaiakhoz fűződött, Zsótér beadását Novothny centikkel fejelte mellé. Az első szombathelyi lehetőségre 23 percet kellett várni: Kovács-Ramos-Halmosi akció végén utóbbi lőtt tíz méterről a jobb felső mellé.

Lüktető volt a találkozó, az első félidő utolsó negyedórájában mindkét oldalon távoli lövésekkel próbálkoztak a játékosok, Nagy Dániel lövése Király kezében landolt, Ramos pedig nem talált kaput.

Két óriási Haladás-helyzettel indult a második játékrész, előbb Kovács Lóránd forgácsolta szét a kapufát 10 méterről, majd Bosnjak beadása után Mészáros ziccerben öt méterről fölé bombázott. Öt perccel később megbosszulták magukat a kihagyott lehetőségek: Nagy Dániel jobboldali szabadrúgását Novothny csukafejessel juttatta a hálóba. (1-0)

Az utolsó negyedórába lépve emberhátrányba került a vendégcsapat. Németh Milán kapott egyből pirosat Kassaitól, amiért utolsó emberként elütötte Simont. A 82. percben Király hatalmas bravúrral szedett ki egy lövést a hosszú felsőből, góltól megmentve csapatát.

A Hali a hajrában már nem tudott ritmust váltani, így az Újpest 1-0-ra megnyerte a találkozót.

 
 
  • 1lalika2018február25.15:55ÚjVálasz

    Király tobbször" spaettel" reagált,mint a gólnál is. Hát Rózsát biztosan sikerült elkedvetleniteni...örökre...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!