Győzelemmel kezdett a Kishali

Győrben szedte össze a három pontot Németh Szabolcs csapata.
 
 
 
 
 

Győzelemmel kezdett a Kishali

Győrben szedte össze a három pontot Németh Szabolcs csapata.

Az U19-es bajnoki címvédő Illés Akadémia-Haladás csapata megkezdte a 2018/19-es kiírást. Győrben az ETO ellen játszottak a szombathelyiek. Németh Szabolcs a Kiss Á. - Kiss B., Bolla, Horváth M., Füleki - Bokor, Illés, Oláh - Szekér, Nyíri, Balogh tizeneggyel kezdett (később Molnár T. és Bognár is lehetőséget kapott).

Annak ellenére, hogy nem ez volt a legjobbnak vélt felállása a csapatnak (az U18-as válogatottak, Nyári és Tóth-Gábor sem volt ott az ETO Parkban), aki ott voltak, bizonyították, hogy lehet rájuk számítani.

A 39. percben egy labdaszerzés után Nyíri Vince szerzett vezetést a mieinknek, míg a fordulás után hamar gólt szerzett Szekér Ádám, már a 48. percben kialakítva a 2–0-ás végeredményt.

A 2. fordulóban először lép pályára hazai környezetben a csapat: az ellenfél a Debreceni VSC lesz. A találkozó pénteken 10 órakor kezdődik az Illés Akadémián.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!