Egy hónap erőltetett menet - elkezdte az edzéseket a Hali

Horváth Ferenc marad, 30 nap múlva már bajnoki meccs lesz.
 
 
 
 
 

Egy hónap erőltetett menet - elkezdte az edzéseket a Hali

Horváth Ferenc marad, 30 nap múlva már bajnoki meccs lesz.

Megkezdte a 2018/2019-es bajnokság tavaszára való felkészülést a Szombathelyi Haladás. A vasiak a Király Sportlétesítmény centerpályáján tréningeztek először.

Egy új arccal találkozhattunk: a korábban Zalaegerszegen, Újpest, Sopronban, Nyíregyházán, legutóbb pedig a Honvédban szereplő Holdampf Gergő öltött Haladás-szerelést. A jobblábas középpályás fél + egy évre írt alá. A szurkolók persze nem kiegészítő-játékosra gondoltak, amikor az "érkezőkről" érdeklődtek, de Tóth Miklós ügyvezető elmondta, hogy több játékossal is tárgyalásban állnak. Távozók is lehetnek: a perememberek közül Petró Balázs, Kovalovszki Máté és Pinte Patrik után érdeklődnek, ők kölcsönadással kerülhetnek majd más klubhoz. A Csakfoci.hu információ szerint Németh Márió iránt a Mezőkövesd érdeklődik: mivel már elég sok szombathelyi kötődésű játékos (Szeles Tamás, Dombó Dávid, Iszlai Bence, Tóth Máté) szerepel a szintén ex-Haladásosok által menedzselt (Tóth László, Kuttor Attila) klubban, így lehet némi alapja ennek a hírnek.

Horváth Ferenc két kérdésre várt választ a DVSC elleni vereséget követő sajtótájékoztatón. Nagyon röviden összefoglalva: vele vagy nélküle; ill. milyen szakmai irányban induljon a 2019-es év. Mivel vele beszélgethettünk, ezért egyértelműen ő vezeti továbbra is a Haladás edzéseit, a szakmai cél pedig a hátrány ledolgozása, és a bennmaradás kivívása.

A jövő héten szombaton, január 12-én 11 órakor első felkészülési mérkőzésen a Haladás a másodosztály éllovasát, a Gyirmót FC-t fogadja. A találkozó helyszíne nagy valószínűség szerint a Rohonci úti stadion lesz.

 
 
 • 5lalika2019január04.12:53ÚjVálasz

  Ugy tünik Márióból még most pénzt lehet csinálni,aztán a vizözön...
  Nem ártott volna felsorolni,kik futkároztak egyáltalán az edzésen.Én például nem ismertem fel a több képen is szereplő kimagaslóan "törpe" sztárt...
  Néhányan azért kissé "megduzzadtak",de nem akarok ismét "királyozni"...

   
 • 4chris2019január04.12:24ÚjVálasz

  szépek a turul melegítők, vagy nem tudták átcímkézni a háromcsíkos márkát?

  Egyszer szeretném megtudni, mennyibe került nekünk (mint adófizetők) ennek a "brand"-nek a kitalálása...

   
 • 3zoll112019január04.11:52ÚjVálasz

  Ha meg az első, második, harmadik meccsen kikapnak, azt mondják ez az "erőltett menet" miatt volt. Pedig csak nem tudnak focizni.....

   
 • 2Tila2019január04.09:16ÚjVálasz

  Szarházi Kuttorkövesd (meg a többi) kiknek a tudása ennyi: kész játékosokat korrupt pénzekből elcsábítani.

  Funsho meg van még?

   
 • 1lalika2019január03.20:14ÚjVálasz

  "remélem" Király marad....

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!