Így látták a vezetőedzők

Igazi csapatként működtünk, mondta Mészöly Géza.
 
 
 
 
 

Így látták a vezetőedzők

Igazi csapatként működtünk, mondta Mészöly Géza.

Mészöly Géza: Nehéz mérkőzést játszottunk, győzelmünk értékét növeli, hogy egy nagyszerű ellenfelet győztünk le. Jól kezdtük a meccset, ezt a jó időszakot egy góllal koronáztuk meg. Teli önbizalommal játszottunk, bátran felvállaltuk a cseleket. A második félidőben kicsit leült a játék, de csapat erejét mutatja, hogy akkor szereztünk gólt, amikor nem ment annyira a foci. A beszálló játékosok sokat tettek hozzá a meccshez, így például Jagodics Márk, aki korábban rendszeresen kezdő volt, de most nem duzzogott, hogy nem került a kezdőcsapatba. Örülök, hogy a Balmazújváros találatára gyors góllal válaszoltunk, s ezzel eldöntöttük a mérkőzést. Ma igazi csapatként működtünk, a játékosok kisegítették egymást, mindig volt egy becsúszó láb. A fiúknak helyén volt a szívük, örülök, hogy három gólt gólt szereztünk. Ami Stef Wilset illeti, egy hete Pakson kifordult a bokája, de nem jött rendben teljesen, ezért le kellett cserélni.

Horváth Ferenc: Jó iramú mérkőzést játszottunk, amely nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. A Haladás gólja után ugyanis nem tudtuk a saját játékukat játszani, másfajta futballba kényszerültünk bele. Az az igazság, hogy nem ronthattunk az ellenfélnek, hiszen ez még csak az ötödik NB I-es meccsünk volt. A vereség ellenére nem vallottunk szégyent, nem játszottunk alárendelt szerepet. Az, hogy nekünk kell kezdeményeznünk, most fordult elő első alkalommal - így nem tudtuk saját futballunkat megmutatni.

 
 
  • 1realista2017augusztus14.08:51ÚjVálasz

    Érdekes Horváth Feri szinte "belenyugvó" nyilatkozata.Hol van Rácz???

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!