Michal Hipp 

Mestermérleg

"Nagyon bízom benne, hogy Gyurján Márton sérülése nem súlyos" - mondta Michal Hipp.
 
 
 
 
 

Mestermérleg

"Nagyon bízom benne, hogy Gyurján Márton sérülése nem súlyos" - mondta Michal Hipp.

Michal Hipp: Ahogy közelítünk a bajnokság végéhez, minden mérkőzésnek egyre nagyobb a jelentősége. Ennek tükrében ma a győzelem volt a célunk. Aktívan kezdtünk, és úgy gondolom, az egész mérkőzés folyamán jó iramú focit láthattunk. A fő gond mindkét oldalon a befejezésekkel volt. Készültünk a Balmazújváros kontrajátékára, viszont sok labdát vesztettünk, ezért alakult ki sok rohangálás, oda-vissza játék. A sérülések miatti hosszabb szünet miatt kissé elvesztettük a lendületünket, de a hajrában is próbálkoztunk a gólszerzéssel. Nagyon bízom benne, hogy Gyurján Márton sérülése nem súlyos, és mielőbb visszatérhet közénk. Összességében csalódott vagyok, de igazságosnak mondható a 0-0-s döntetlen.

Horváth Ferenc: Elfogytak a csatáraink, ami nagy probléma lehet a jövőre nézve. Viszont minden pályára lépő hős volt a mai napon: ezer sebből vérzünk, mégis van karaktere, tartása a csapatunknak. Közelebb álltunk a győzelemhez, jobbak voltunk, bár a Haladás is jól összerakott csapat benyomását keltette, látszik, hogy igazi szakember foglalkozik velük. Sokat birtokoltuk a labdát, a gól hiányzott, de ettől még nagyon büszke vagyok a játékosaimra. Hozzáteszem: számunkra minden egyes forduló, ami után nem vagyunk kieső helyen, siker.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!